Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Рожищі запрацювала «Золота тераса» (Фото)

Опісля історичного екскурсу відбулася презентація родинних вишиванок та вишитих робіт, які принесли учасники заходу.

Фото rozhrada.gov.ua.

У Рожищі запрацювала «Золота тераса» (Фото)

Підопічні територіального центру соціального обслуговування долучилися до тематичного заходу «Мамина сорочка», який підготували працівники закладу

Завідувач відділення Оксана Гурова нагадала присутнім започаткування свята та традиції українського народу пов’язані з вишиванкою. Опісля історичного екскурсу відбулася презентація родинних вишиванок та вишитих робіт, які принесли учасники заходу, інформує Рожищенська міська рада.

Майстер-клас із виготовлення та оформлення вишиванки у техніці оригамі провела працівниця терцентру Ольга Мартинюк. А учасниці співочого клубу «Дубрівчанка» потішили присутніх піснями.

Проєкт передбачав посів газонної трави, облаштування лавок та купівлю стільців, настільних ігор (шахи і шашки) та оформлення ландшафтного дизайну. Загальна його вартість – 20 тисяч гривень.

«Ініціативна група слухачів університету третього покоління Територіального центру соціального обслуговування тоді ще Рожищенського району взялася за амбітний проєкт – облаштувати територію біля Центру для комфортного дозвілля у теплі пори року. Завдяки участі в конкурсі мінігрантів на місцеві ідеї в рамках Програми підтримки місцевих ініціатив, затвердженої Рожищенською міською радою на 2020–2021 роки, ми виграли гроші на нашу «Золоту терасу». Тепер зустрічатимемося на затишному подвір’ї і на свіжому повітрі з дотриманням карантинних вимог», – розповіла директорка терцентру Галина Поліщук.

Читайте також: У Рожищах знайшовся той, хто буде відловлювати псів

Проєкт передбачав посів газонної трави, облаштування лавок та купівлю стільці, настільних ігор (шахи і шашки) та оформлення ландшафтного дизайну. Загальна його вартість – 20 тисяч гривень (4 тисячі з яких – власний внесок авторів ідеї).

Реклама Google

Telegram Channel