Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Євген Левченко: «Збірна України залежить від 2-3 ключових гравців»

Якщо нас починають пресингувати, то у збірної є проблеми з виходом з оборони.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Євген Левченко: «Збірна України залежить від 2-3 ключових гравців»

Спеціаліст – про нічию команди Андрія Шевченка з Бахрейном

Колишній гравець збірної України Євген Левченко поділився думкою про останній матч команди Андрія Шевченка проти Бахрейну (1:1), передає Спорт.ЮА.

Якщо немає Маліновського і Зінченка, з'являється великий розлад між лінією захисту і лінією нападу.

«В цілому, звичайно, зараз багато говорять, що рахунок 1:1 незадовільний, оскільки збірна Бахрейну займає 99 місце в рейтингу ФІФА. Команда за нічию отримала критику. Хоч я теж незадоволений результатом, але мені сподобалися деякі моменти в самій грі. Те, що я бачу: поки що в нашій збірній багато в грі залежить від 2-3 ключових гравців. Якщо немає Маліновського і Зінченка, з'являється великий розлад між лінією захисту і лінією нападу. На жаль, якості цих футболістів дозволяють цим футболістам бути сполучною ланкою між обороною і атакою.

Шевченко вже сказав, що були моменти, які наша команда повинна була реалізовувати. Але мене більше цікавить аспект, коли наша збірна легко виходить з-під пресингу. У Бахрейну компактна команда, але на Євро нам належить зіграти проти тих же нідерландців, які будуть простіше грати, комбінувати і з ними буде складніше. Якщо нас починають пресингувати, то у збірної є проблеми з виходом з оборони. Це ахіллесова п'ята нашої команди. Можна критикувати збірну за 1:1, але я більше дивлюся на молодих футболістів, яким дає шанс Андрій Шевченко.

Читайте також: Долю Ліги Європи визначили воротарі

Знаю, що у команди перед цією грою були великі навантаження, тому треба дивитися під іншим кутом. На жаль, поки що не до кінця розумію малюнок нашої гри. Ми атакували багато, але свіжості поки ще немає. Хоча це, може, і нормально, тому що у нас попереду ще дві контрольні гри», - сказав Левченко.

Telegram Channel