Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Ковельщині відбувся фестиваль «Відкриті уроки футболу»

По закінченню заходу усі діти отримали сувенірні футболки, дипломи учасників фестивалю.

Фото зі сторінки Ковельської РДА у Facebook.

На Ковельщині відбувся фестиваль «Відкриті уроки футболу»

У заході взяли участь 106 учнів

Учора на стадіоні «Дружба» в смт Голоби відбувся дитячий фестиваль «Відкриті уроки футболу» (Open Fun Football Schools), за участю 106 вихованців загальноосвітніх шкіл району віком 9-12 років, інформує Ковельська РДА.

Футбольний фестиваль проходив в рамках діяльності зі співпраці між громадянським суспільством і громадським сектором задля миру, соціальної інтеграції та захисту дітей в Україні, що фінансується Європейським Союзом. Основними виконавцями проєкту є Асоціація крос-культурних проєктів (Данія), Українська асоціація футболу, Всеукраїнська фундація «Захист прав дітей», StreetFootballWorld (Німеччина), в партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Національною поліцією України.

По закінченню заходу усі діти отримали сувенірні футболки, дипломи учасників фестивалю, а їхні команди — футбольні м’ячі, спортивний інвентар та екіпірування.

Проєкт «Відкриті уроки футболу» націлений на те, щоб діти, незалежно від рівня здібностей, статі та соціального статусу, долучалися та отримували задоволення від футболу та спорту в цілому.

З вітальними словами до учасників фестивалю звернулись: заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман, Голобський селищний голова Сергій Гарбарук, заступник голови асоціації футболу Волині Василь Кохановський, голова комітету арбітрів асоціації футболу Волині Ігор Школьний, які побажали юним футболістам фізичного здоров’я, плідного навчання, спортивних та життєвих перемог.

Читайте також: В Шацьку відбулась перша гра дитячо-юнацької футбольної ліги Волині

Волонтери проєкту, а це досвідчені викладачі фізичної культури, що пройшли відповідну підготовку, провели спортивні естафети з елементами футбольної гри. По закінченню заходу усі діти отримали сувенірні футболки, дипломи учасників фестивалю, а їхні команди — футбольні м’ячі, спортивний інвентар та екіпірування.

Telegram Channel