Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Квітковий принт – вічна класика: як обрати стильну сукню

Як обрати свою сукню?

Фото vovk.com

Квітковий принт – вічна класика: як обрати стильну сукню

Що може бути ніжніше, ніж квітковий принт в променях літнього сонця?

Мабуть, тільки його різноманітність та те, як він доповнює жіночий одяг. Саме цей класичний принт підкреслює оригінальність дівчини, показуючи її багатий внутрішній світ і справжню красу

Звичайно ж класичний варіант, де найчастіше використовують принт з квітковим орнаментом - це сукня.

Як правильно вибрати сукню в квітковий принт, щоб підкреслити свою красу, а не додати візуально кілька кілограмів і років?

Секрети вибору сукні в квітковий принт

Як правильно вибрати сукню в квітковий принт, щоб підкреслити свою красу, а не додати візуально кілька кілограмів і років? Кілька головних секретів розповімо нижче.

Перше і найголовніше правило, яке потрібно запам'ятати якщо ви хочете носити одяг з квітковим принтом – чим дрібніше малюнок, тим крупніше ви будете виглядати, а тому, керуйтеся вибором розміру принта виходячи зі своїх параметрів.

 

Реклама Google

Якщо ви хочете собі сукню в квітковий принт, зверніть увагу, що вона підкреслює як переваги, так і недоліки фігури, а тому важливо правильно вибрати фасон з огляду на свій тип фігури.

  • Цікавий малюнок з флористичною тематикою краще буде виглядати на простому крої сукні. Єдине, гармонійно доповнить фасон - це ніжні волани, які можуть бути на рукавах і подолі сукні.
  • З чим носити квітковий принт, щоб образ був стильним? Додайте до нього однотонний елемент іншого одягу, наприклад жакет або пальто в тон принту або ж оберіть цікаві аксесуари.
  • Подовжити силует і візуально зробити себе стрункішою можна за допомогою вертикально розміщеного по боках квіткового орнаменту.
  • Дівчатам з пишними формами краще вибирати темний фон сукні, на якому буде розміщений малюнок.

Яке взуття краще підібрати до сукні з квітковим принтом?

Залежно від фасону сукні, поєднувати флористичний принт можна з величезною кількістю взуття. Це можуть бути як класичні човники на шпильці, босоніжки на підборах або танкетці, сандалі з плетінням, черевики на грубій підошві, ботфорти, кросівки або кеди.

Реклама Google

Що стосовно кольору, то тут є кілька варіантів - або ж це буде однотонне взуття, тон якого є в одному з принтів або оригінальний яскравий колір, який точно буде повторювати флористичний малюнок сукні. 

Читати також:  Турецькі готелі змінили систему «все включено»

 

 

Telegram Channel