Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У сміттєвому баку знайшли новонародженого хлопчика

Немає слів...

Фото uk.wikipedia.org

У сміттєвому баку знайшли новонародженого хлопчика

Дитина встигла добряче змерзнути

Приголомшлива у своїй страхітливості звістка надійшла 28 травня о 17:50 до поліції Прикарпаття. Мешканець Івано-Франківська повідомив, що у сміттєвому баку на вулиці Сухомлинського виявив новонародженого хлопчика, інформує golos.com.ua.

«За викликом виїхали патрульні, слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що перехожий почув плач дитини і негайно ж повідомив відповідні служби. Поліція Прикарпаття встановлює обставини залишення новонародженого у небезпеці», – йдеться в повідомленні ГУ НПУ в області. – Встановлюємо всі обставити події та проводимо необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення свідків та очевидців події. Також звертаємося до громадян із проханням надати інформацію щодо особи, яка залишила немовля».

Поруч із гарно одягненим немовлям були підгузки та образок. Малюка доправили до обласної дитячої лікарні, він виявився абсолютно здоровим.

Рік тому, 28 травня, в Івано-Франківську народився теж хлопчик, якого 2 червня мама залишила у «Вікні життя», вперше за час існування такої локації біля входу до міської дитячої клінічної лікарні. Поруч із гарно одягненим немовлям були підгузки та образок. Малюка доправили до обласної дитячої лікарні, він виявився абсолютно здоровим.

«Й от через рік 28 травня знову маємо немовля, яке також покинула матір. Але цього разу новонародженого хлопчика залишили не медикам, а викинули у смітник, – написав на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Руслан Марцінків. – Наче б то дві схожі історії, але які різні наслідки. Торік дитина одразу потрапила до лікарів, які надали необхідну допомогу. Вчора ж життя немовляти йшло на лічені хвилини. Адже на момент знахідки новонароджений уже потерпав від значного переохолодження. Малюка доставили до обласної дитячої клінічної лікарні».

Тим часом служба у справах дітей Івано-Франківської територіальної громади готує документи для всиновлення маляти. Якщо, звісно, його горе-мати не спам’ятається та не забере новонародженого.

За минулу добу в міському перинатальному центрі народилося семеро немовлят, позаминулу – четверо. Цілком імовірно, що породілля могла бути немісцевою або ж народжувати вдома.

Реклама Google

Читайте також: Два легковики та пасажирський автобус потрапили в ДТП на Рівненщині: є постраждалі (Фото).

Telegram Channel