Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Дівчину з Волині суд покарав за розповсюдження порно

Дівчина незаміжня і офіційно працює на роботі.

Фото Pixabay.

Дівчину з Волині суд покарав за розповсюдження порно

Після знайомства з чоловіками жителька Торчина в режимі онлайн – демонструвала на камеру свої статеві органи

Луцький міськрайонний суд 20 травня цього року виніс вирок дівчині, яка займалась розповсюдженням відео порнографічного характеру.

Правоохоронці встановили, що з жовтня 2019 року жінка зареєструвалась в ерочаті відомого сайту знайомств під ніком «NaomiMori». Після знайомства з чоловіками, вона в режимі онлайн – демонструвала на камеру свої статеві органи. Дівчина не лише створювала а й розповсюджувала відео та фото зображення порнографічного характеру за грошову винагороду, 

Суд присудив дівчині 2 роки обмеження волі, однак звільнив дівчину від відбування покарання на 1 рік, якщо вона не вчинить нового злочину.

Плату від корситувачів інтернет-сайту вона отримувала у вигляді токенів, які переводила на міжнародні електронні платіжні системи, а згодом – на реальні депозитні рахунки в Україні. Для того, щоб зняти готівку – використовувала власні та картки подруг.

Нагадаємо, у підручнику з української мови знайшли посилання на порносайт.

Вочевидь, бізнес на порно пішов угору, тож цьогоріч дівчина створила власний телеграм-канал, через який пересилала відео своїм «клієнтам». За 5 відеороликів сексуального характеру клієнт всередньому платив по 30 євро.

Зрештою, правоохоронці вирахували порноакторку. Нею виявилась уродженка селища Торчин. Дівчина незаміжня і офіційно працює на роботі. Визнавши свою вину вона пішла на угоду з прокурором, аби отримати меншу міру покарання.

Суд врахував це і присудив їй 2 роки обмеження волі, однак звільнив дівчину від відбування покарання на 1 рік, якщо вона не вчинить нового злочину.

Telegram Channel