Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцькому замку тренувалися каратисти (Фото, відео)

Давно замок не бачив стількох спортсменів.

Фото зі сторінки Західного РУ ДПСУ у Facebook.

У Луцькому замку тренувалися каратисти (Фото, відео)

Участь у заході взяли понад 100 спортсменів

З нагоди Дня захисту дітей, який відзначатимемо 1 червня, для вихованців прикордонного спортивного клубу «Кордон» організували забіг та тренування просто неба, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Усього до заходу долучилося понад 100 учасників, бігли навіть цілими сім'ями. Приєднався до спортсменів й легкоатлет Іван Банзерук – учасник Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро (Бразилія), інструктор Спортивного комітету ДПСУ. Він, до речі, виборов ліцензію та буде представляти Україну з легкої атлетики (спортивна ходьба) на цьогорічній Олімпіаді в Токіо.

Спортсмени швидко подолали трьохкілометрову дистанцію та з нетерпінням чекали на незвичне тренування у Луцькому замку.

Від спортивного залу учасники побігли маршрутом, що проходив через парк ім. Лесі Українки, до Замкової площі. Спортсмени швидко подолали трьохкілометрову дистанцію та з нетерпінням чекали на незвичне тренування у Луцькому замку.

Тренер Спорткомітету Держприкордонслужби, Голова дитячого спортивного клубу «Кордон» Богдан Мандрикін зазначив, що організував даний захід з метою популяризації спорту, зокрема й кіокушинкай карате серед молоді Луцька. Адже цей вид бойових мистецтв виховує фізичну та моральну витривалість, загартовує та вдосконалює бійцівський дух, витримку та жагу до перемоги. Саме ті якості, які необхідні майбутнім захисникам нашої Батьківщини.Тренер подякував за підтримку та сприяння розвитку СК «Кордон» начальнику Луцького прикордонного загону полковнику Олегу Вовку.

Привітав бійців та побажав високих здобутків й директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий, який також був присутній на заході.

відео

Telegram Channel