Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Любешівській громаді відкрили ще дві амбулаторії сімейної медицини

Амбулаторія в селі Залізниця.

Фото lubeshivska-gromada.gov.ua.

У Любешівській громаді відкрили ще дві амбулаторії сімейної медицини

Амбулаторії загальної практики сімейної медицини запрацювали у селах Залізниця та Судче

У Любешівській громаді урочисто відкрили дві амбулаторії загальної практики сімейної медицини – у селі Залізниця та селі Судче, інформує Любешівська селищна рада.

Привітали місцевих жителів з цією подією народна депутатка України Ірина Констанкевич, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Людмила Анатоліївна Тимощук, заступник голови Волинської обласної ради  Григорій Олександрович Пустовіт, голова Камінь-Каширської райдержадміністрації Ольга Петрівна Ващук, радник голови, депутат Волинської обласної ради Анатолій Філюк.

Загальна вартість проєкту в Судчому становить 4,2 мільйона гривень, в Залізниці – 4,7 мільйона гривень. 

З вітальним словом перед жителями громади та гостями свята виступив очільник громади Олег Кух.

Будівництво Залізницької та Судченської амбулаторій стало можливим завдяки коштам Світового банку в рамках проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Загальна вартість проєкту в Судчому становить 4,2 мільйона гривень, в Залізниці – 4,7 мільйона гривень. 

У нових амбулаторіях обладнано кабінет сімейного лікаря, є кабінет для щеплень, кабінет огляду, процедурний. Закуплено меблі та медичне обладнання згідно вимог Міністерства охорони здоров’я. Це вже п’ять нових сучасних амбулаторій, які відкрилися в Любешівській громаді за останні два роки, і які  відповідають сучасним вимогам та стандартам.


Амбулаторія в селі Судче.
 

 

Telegram Channel