Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Нововолинську вшанували поета

Вірші Ярослава Гиця  наповнені великою любов‘ю до України.

Фото nov-rada.gov.ua.

У Нововолинську вшанували поета

Відбувся творчий вечір Ярослава Гиця – поета, автора пісень, гумориста, голови літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця»

29 травня у Нововолинському міському палаці культури відбувся творчий вечір Ярослава Гиця – поета, автора пісень, гумориста, голови літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця», інформує Нововолинська міська рада.

Ведуча, директорка Нововолинської центральної бібліотечної системи Світлана Кухарук, познайомила гостей заходу з творчим шляхом Ярослава Григоровича. Зокрема, у доробку поета п‘ять друкованих збірок авторських творів. Вірші Ярослава Гиця  наповнені великою любов‘ю до України, глибокою повагою до традицій нашого народу, щирою вірою у кращу долю Батьківщини та гіркою тугою за Героями, що поклали заради неї життя.

На творчому вечорі під назвою «Засіваю добром щедру ниву святу…» виступили школярі, вокалісти та музичні колективи з Нововолинська та з сіл Іваничівщини.

На творчому вечорі під назвою «Засіваю добром щедру ниву святу…» виступили школярі, вокалісти та музичні колективи з Нововолинська та з сіл Іваничівщини. Для шанувальників творчості Ярослава Гиця звучали романтичні пісні, кумедні гуморески. Багатогранний внутрішній світ поета розкрили ліричними віршованими рядками, сумними нотами пригадали трагічні події Майдану.

Читайте також: У Нововолинську встановлюють міні-котельню за 7,4 мільйона гривень

Завершився творчий вечір низкою сердечних вітань Ярославові Гицю, добрими побажаннями усіх гараздів та невичерпного натхнення до життя і поезії.

Telegram Channel