Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині померла відома бібліотекарка

Вічна пам’ять!

Фото зі сторінки Волинської обласної бібліотеки для дітей у Facebook.

На Волині померла відома бібліотекарка

Відійшла у вічність завідувачка Володимир-Волинською міською бібліотекою для дітей Ольга Лівак

Відійшла у вічність світла людина, талановита, яскрава, справжня – завідувачка Володимир-Волинською міською бібліотекою для дітей Ольга Адамівна Лівак, інформує Волинська обласна бібліотека для дітей.

Трудову діяльність Ольга Адамівна розпочала у 1979 році і до останніх днів була віддана своїй професії. З часу її приходу до бібліотеки багато що змінилося у виконанні функцій установи, але незмінно високим залишався авторитет та затребуваність Ольги Адамівни, найцінніші її людські та професійні якості: мудрість, порядність, доброта, приємне спілкування, а ще, неймовірна відданість бібліотечній справі України.

У Володимир-Волинській міській бібліотеці для дітей вона змогла найповніше реалізувати своє покликання.

Так сталося, що у Володимир-Волинській міській бібліотеці для дітей вона змогла найповніше реалізувати своє покликання. Бібліотека, в яку вкладала душу, працю, життя, в якій кожна книга – свідок її щоденних турбот, переживань, клопотів, стала храмом її душі. Як до себе, так і до своїх підлеглих вона завжди була вимогливою і водночас справедливою. Після спілкування з нею світлішало на душі, з'являлася впевненість, адже Ольга Адамівна завжди знаходила потрібні слова й могла запропонувати вихід з будь-якої ситуації.

Словами важко загоїти на серці рану від втрати, важко знайти слова втіхи, проте світлі спогади про цю людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, завжди будуть сильнішими за смерть. 

Реклама Google

Telegram Channel