Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Комунальники волинського міста отримали потужну техніку

Техніка має широкий спектр дії завдяки екскаваторним та навантажувальним видам обладнання.

Фото volodymyrrada.gov.ua.

Комунальники волинського міста отримали потужну техніку

Комунальне підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» отримало новий потужний екскаватор-навантажувач

Комунальне підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» отримало новий потужний екскаватор-навантажувач, ключі від якого вручив міський голова Ігор Пальонка. Очільник громади разом із заступником Ярославом Матвійчуком здійснили робочий візит на підприємство, аби на власні очі побачити нову техніку та поцікавитись роботами, які нині проводить теплоенерго, інформує Володимир-Волинська міська рада.

Екскаватор-навантажувач БАМ-2014 на базі трактора МТЗ-82.1 зі змінними видами обладнання придбали за кошти міського бюджету. Ця модель призначена для робіт в умовах із обмеженим простором, а також для проведення вантажно-розвантажувальних робіт в умовах міського, сільського і транспортного будівництва.

Екскаватор-навантажувач БАМ-2014 на базі трактора МТЗ-82.1 зі змінними видами обладнання придбали за кошти міського бюджету. Ця модель призначена для робіт в умовах із обмеженим простором, а також для проведення вантажно-розвантажувальних робіт в умовах міського, сільського і транспортного будівництва. Механізм управління екскаватора оснащений одно- і двокоординатними джойстиками італійського виробництва, що дозволяє виконувати дві операції одночасно. Техніка має широкий спектр дії завдяки екскаваторним та навантажувальним видам обладнання.

Реклама Google

Як зазначив директор комунального підприємства Сергій Коба, нова потужна спецтехніка значно поліпшить роботу спеціалістам теплоенерго, оскільки використовуватимуть екскаватор-навантажувач і під час копання траншей для комунікаційних систем,а також різноманітних навантажувальних робіт, яких особливо багато взимку.

Читайте також: Забродівська громада придбала екскаватор-навантажувач

«Цього року додалась іще одна твердопаливна котельня на Старицького, тож роботи із завантаженням та розвантаженням дров стало більше і наш маніпулятор уже не справляється з такими обсягами. Тому дуже приємно, що наш автопарк поповнився такою потужною технікою, позаяк  попередній трактор, який використовувався понад 35 років, останнім часом дуже часто виходив із ладу», – зазначив очільник підприємства.

Telegram Channel