Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку гінеколога спіймали на сутенерстві: у лікарні, де він працював, нічого не знали

Лікар продовжував займатись сутенерством, незважаючи на судимість за такий злочин.

Фото поліції Волині.

У Луцьку гінеколога спіймали на сутенерстві: у лікарні, де він працював, нічого не знали

Лікаря на занятті сексуальним бізнесом викрили вдруге

Лікарю-гінекологу, якого було затримано за сутенерство, Луцький міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. У лікарні не знали про судимості.

Про це Суспільному розповіла речниця прокуратури області Наталія Мурахевич.

У Цуманській районній лікарні, де працював до затримання лікар, у відповідь на інформаційний запит повідомили, що про попередні судимості гінеколога не знали. Медик Стефанюк В.П. працював у них з 23 квітня. Конкурсу на посаду акушера-гінеколога не проводили.

У Цуманській районній лікарні, де працював до затримання лікар, повідомили, що про попередні судимості гінеколога не знали

«Директор лікарні не був попереджений про наявність судимості лікаря», – йдеться у відповіді Цуманської лікарні на інформаційний запит. В медзакладі додали, що за період роботи скарг з боку пацієнтів на Стефанюка В.П. не було. «Виконував обов’язки сумлінно», – кажуть в лікарні.

 Прокурори збираються оскаржувати рішення міськрайонного суду про обрання міри запобіжного заходу. Проситимуть змінити лікарю домашній арешт на тримання під вартою.

За словами Наталії Мурахевич, прокурори збираються оскаржувати рішення міськрайонного суду про обрання міри запобіжного заходу. Проситимуть змінити лікарю домашній арешт на тримання під вартою.

Нагадаємо, 31 травня правоохоронці вдруге затримали лікаря-гінеколога, який продовжував займатися сутенерством. Підозрюваний за організацію зустрічі з жінками просив від 800 до 1,5 тисячі гривень. Чоловік бронював готелі й сауни. З кожного клієнта медик отримував свою частину грошової вигоди – від 300 до 500 гривень.

Вперше діяльність лікаря викрили торік в жовтні. Тоді Василю Стефанюку суд присудив умовний термін з випробуванням на три роки. Його звинувачували у сутенерстві. 53-річний медик визнав свою вину. З жіночої консультації обласного центру, де працював до першого затримання, звільнився.

Джерело: Суспільне Волинь
Telegram Channel