Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинянин вкрав 1500 кілограмів... ланцюга

Крадене здавав на металобрухт.

фото зі сайту krasnodarmedia.su.

Волинянин вкрав 1500 кілограмів... ланцюга

Уродженець Турійщини пограбував корівника СТзОВ «Колос», що розташований по вул. Покровська, 17а в с. Поворськ Ковельського району

Ковельський міськрайонний суд встановив, що обвинувачений у вечірній період доби з 23 грудня 2020 року до 25 грудня 2020 року, перебуваючи в с. Поворськ,  проник через вікно до приміщення корівника СТзОВ «Колос», звідки таємно викрав 220 кг ланцюга від транспортера гноєвикидача, який не використовувався для сільськогосподарських потреб, виготовлений із чорного металу, загальною вартістю 1540 грн, чим спричинив майнову шкоду СТзОВ «Колос», в особі представника - ОСОБА_2, на загальну суму 1540 грн.

Вказував, що почав вчиняти крадіжки перед новим 2021 роком та закінчив після свята Різдва. Викрадене перевозив тачкою та в подальшому здавав на металобрухт.

Протягом кількох днів він повертався до корівника, звідки тричі виносив по 240 кг ланцюга вартістю 1680 грн кожен і ще двічі по 280 кг загальною вартістю 1960 грн кожен.

 Крім цього, волинянин викрав саморобну металеву піч типу «буржуйка», загальною вартістю 700 грн, два редуктори із чорного металу вагою 40 кг, вартістю по 280 грн кожен, вакуумний насос марки «ВВН - 1,3» вартістю 9000 грн.

Реклама Google

В судовому засіданні обвинувачений свою винуватість у вчиненні інкримінованих йому діянь визнав повністю. Суду показав, що дійсно вчинив вказані крадіжки за обставин, викладених в обвинувальному акті. Деталей не пам`ятає, оскільки кожного разу перебував у стані алкогольного сп`яніння. Вказував, що почав вчиняти крадіжки перед новим 2021 роком та закінчив після свята Різдва. Викрадене перевозив тачкою та в подальшому здавав на металобрухт. «Буржуйку» продав товаришеві. Виручені кошти використовував на випивку та цигарки. У вчиненому щиро розкаюється, просив суворо не карати та не позбавляти його волі.

Читайте такожНа Волині поліцейські оштрафували водія «Гелендеваґена»

Суд призначив крадію покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки з випробуванням, якщо він протягом 3 (трьох) років не вчинить нового злочину. 

Джерело: Реєстр судових рішень
Telegram Channel