Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Загинула 13-річна дівчинка, яка з другом гуляла в покинутій будівлі (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Загинула 13-річна дівчинка, яка з другом гуляла в покинутій будівлі (Фото)

Подробиці трагедії встановлюють правоохоронці

У місті Лисичанськ Луганської області дівчинка, яка гуляла разом із другом у покинутому будинку, впала з висоти. 13-річна дитина загинула.

Про це в суботу, 5 червня, повідомила пресслужба обласного ГУ Національної поліції на офіційному сайті. Інцидент стався в покинутій будівлі на вул. Глінки.

Встановлено, що там перебували 13-річна дівчинка і її 16-річний товариш. Піднявшись на висоту 2-3 поверхів, дівчинка-підліток намагалася пройти по зруйнованій стіні, але не втрималася і впала.

Від отриманих тілесних ушкоджень неповнолітня померла на місці події.

Копи встановлюють обставини трагічного інциденту.

Копи встановлюють обставини трагічного інциденту. В межах кримінального провадження, розпочатого за ст. 115 КК України «Умисне вбивство» з позначкою «нещасний випадок», проводяться слідчі дії.

У поліції звернулися до батьків і всіх дорослих: «Поговоріть зі своїми дітьми про небезпеки, які можуть спіткати їх у недобудовах, зруйнованих спорудах і промзонах».

Правоохоронці також закликали громадян у разі, якщо вони побачать неповнолітніх у потенційно небезпечних місцях, зробити їм зауваження або зателефонувати в поліцію за номером 102.

Читайте також: Школяр загинув під час екскурсії до відомого водоспаду в Карпатах.

 

 

Telegram Channel