Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Більше половини українців вважають владу Зеленського дилетантською і непрофесійною – SOCIS

Команда Зеленського: багато піару та обіцянок і мало системних реформ.

Фото Главком.

Більше половини українців вважають владу Зеленського дилетантською і непрофесійною – SOCIS

55,3% українців вважають владу Зеленського непрофесійною і дилетантською – такі результати соціологічного опитування, проведеного Центром SOCIS

Компетентною команду Зеленського назвали 12,9% опитаних, 15% вважають владу популістською.

66,5% опитаних назвали передвиборчу обіцянку Володимира Зеленського закінчити епоху бідності повністю проваленою. 

66,5% опитаних назвали передвиборчу обіцянку Володимира Зеленського закінчити епоху бідності повністю проваленою.   25,3% - виконаною частково, 1,2% вважають її повністю реалізованою.

Половина опитаних, або 50,1% вважають, що Зеленський не виконав більшість своїх обіцянок, які роздав перед виборами у 2019 році. 33,2% вважають, що він виконав тільки деякі обіцянки. 9,6% вважають, що всі більшість обіцянок виконані або у процесі виконання. 1,4% вважають, що Зеленський не давав жодних обіцянок.

Терміни проведення дослідження: 28 травня – 3 червня 2021 року. Результати репрезентативні на рівні всієї країни за показниками віку (старші 18 років), статі, типу поселення (місто/село) та поділу на області. Опитування не проводилось в АР Крим та на непідконтрольній українській владі частині Донецької та Луганської областей. Загалом було опитано 2000 респондентів методом телефонного інтерв'ю САТІ. Статистична похибка 2,4%.

Читайте також у нас: Опитування: «боротьба» Зеленського з олігархами – це популізм​.

Джерело: Центр SOCIS.
Telegram Channel