Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Шахтар хоче відвалити 10 мільйонів за футболіста

А трансферна вартість гравця оцінюється в 6,5 млн євро.

Фото із сайту sport.ua.

Шахтар хоче відвалити 10 мільйонів за футболіста

Лассіна Траоре вибрав донецький клуб, і його агенти вже побували у Києві

20-річний форвард «Аякса» Лассіна Траоре, швидше за все, продовжить кар'єру в донецькому «Шахтарі». Нападаючий може підписати багаторічний контракт в Україні.

Його агенти Даан Крамп і Ревьєн Канхай з Forza Sports Group були помічені в Києві та в останні дні досягли спільної угоди про особистий контракт нападника. «Це правда, що ми поїхали туди і дуже добре поспілкувалися з «Шахтарем», – розповів Крамп.

Зараз ми зайняті впорядкуванням всіх документів.

Крамп поки що не підтвердив повідомлення про те, що між «Аяксом» та «Шахтарем» існує домовленість про трансфер в розмірі приблизно 10 млн євро: «Зараз ми зайняті впорядкуванням всіх документів. Але плани, які є у клубу та особливо у тренера, з приводу Лассіни, дуже позитивні. Лассіна має зробити крок вперед у «Шахтарі».

Реклама Google

Гравець з Буркіна-Фасо через травму не входив в плани Еріка тен Хага на другу половину сезону. Але завдяки хорошій грі в Лізі чемпіонів проти «Аталанти» він викликав великий інтерес з боку різних італійських клубів.

Траоре, маючи різні пропозиції, вибрав «Шахтар» через хорошу репутацію Роберто де Дзербі. Колишній тренер «Сассуоло» бачить в ньому основного нападника. «Шахтар» шукає підсилення, щоб конкурувати з київським «Динамо» в чемпіонаті та потрапити у груповий раунд Ліги чемпіонів.

Читайте також: У ФІФА мляво відреагували на нову форму збірної України

У нинішньому сезоні на рахунку 20-річного Траоре 8 голів та 8 асистів у 18 матчах за «Аякс» у всіх турнірах. Трансферна вартість гравця оцінюється в 6,5 млн євро.

Telegram Channel