Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Разом чи окремо: купуємо скляний стіл та стільці

Як правильно підібрати меблі?

Фото vetromebel.com.

Разом чи окремо: купуємо скляний стіл та стільці

Потрібно, щоб усе виглядало гармонійно й стільці підійшли до столу. Втім варто зазначити, що набір може обійтися вам дорожче, ніж купівля вроздріб

Щоб вам було легше обрати, ми з'ясували, як краще купувати великий скляний стіл та стільці до нього. 

Що нам пропонують продавці

Виявилось, що на меблевому ринку діють свої правила. Наприклад, деякі інтернет-магазини не продають столи без стільців або ж ставлять таку ціну, що покупка перестає бути вигідною. Звичайно, завжди можна звернутися в інше місце. Взяти стіл в одному магазині, а стільці - в іншому. 

Якщо ціна відіграє для вас вирішальну роль, беріть комплект.

Але не варто поспішати. По-перше, стільці з іншого набору можуть просто не підійти до вашого столу. Начебто спинки синього кольору, як ніжки у столу. Але відтінок інший і це дуже помітно. 

По-друге, потрібно враховувати вартість доставки. Вам двічі доведеться за неї платити, якщо будете брати стіл і стільці в різних місцях. Й суми не будуть маленькими. 

Тому ми рекомендуємо вам купувати меблевий гарнітур в одному місці. Але не обов'язково брати комплектом, якщо він вам не подобається.

Як можна заощадити

Чомусь більшість покупців гадає, що комплект коштує дорожче.  Насправді він майже завжди виходить дешевше, ніж якби ви купували предмети окремо. Не бійтесь торгуватись та ставити питання продавцю. Одразу дізнайтесь, скільки буде коштувати той самий стіл, але з іншими стільцями. Або дізнайтеся, чи є можливість змінити кількість предметів меблів в комплекті.

Швидше за все, вам підуть на зустріч і зроблять гарну пропозицію. 

Якщо ціна відіграє для вас вирішальну роль, беріть комплект. Це майже завжди дозволяє заощадити до 20% у порівнянні з купівлею всіх предметів окремо. 

Гармонійне поєднання

Якщо ж ви все-таки вирішили купувати окремо стіл і стільці, то відразу ж звертайте увагу на ніжки. Зрозуміло, що і про колір спинок і сидінь не варто забувати. Але щоб гарнітур виглядав гармонійно, потрібно, щоб поєднувалися між собою його нижні частини.

Тут у вас є простір для маневру. Можна навіть поєднувати дерев'яні ніжки столу та металеві ніжки стільців. Зверніть увагу на відтінок. Бажано, звичайно, робити порівняння «наочно». Не завжди картинки на сайтах точно передають відтінки. Та й можливості моніторів досить обмежені. 

Ідеальний варіант - металеві ніжки на столі та на стільцях. Виглядає це поєднання просто чудово. Головне, щоб вони були зроблені з одного металу, з однаковим покриттям. Хром, так хром. Золото, так золото. Аби були однаковими.

Додайте трішки зручності

Навіть якщо ви купуєте меблі для кухні, не вагайтесь та замовляйте стільці з м'якими спинками. Щоб можна було на них спертись та трішки розслабитись. Не варто хвилюватись − у вас не виникне проблем із їх очищенням. Сучасні меблеві тканини не сильно вбирають в себе бруд. Почистити їх можна досить швидко. Зате ви отримаєте зручні стільці, на яких хочеться сидіти під час сімейного обіду.

Джерело – https://vetromebel.com/

Telegram Channel