Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
В ЛуганДонії російські окупанти набухалися «до чортиків» і перестріляли один одного

Сказитися можна...

Фото REUTERS.

В ЛуганДонії російські окупанти набухалися «до чортиків» і перестріляли один одного

У пеклі на сволоту вже зачекалися...

Поблизу населеного пункту Голубівське, що на окупованій частині Донбасу, російський найманець у стані алкогольного сп’яніння влаштував бійку зі стріляниною серед своїх співслужбовців, після чого вчинив самогубство.

Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання «Північ» в Facebook, інформує УНІАН.

Найманці після довготривалого вживання алкогольних напоїв та обговорення скрутної економічної ситуації у самопроголошеній республіці зчинили бійку, яка згодом переросла в стрілянину.

«За даними розвідки стало відомо, що на одному зі спостережних пунктів російсько-окупаційних військ у районі населеного пункту Голубівське, що знаходиться на тимчасово окупованій території, найманці після довготривалого вживання алкогольних напоїв та обговорення скрутної економічної ситуації у самопроголошеній республіці зчинили бійку, яка згодом переросла в стрілянину. В результаті один найманець наніс вогнепальні поранення, несумісні з життям своїм співслужбовцям, після чого, усвідомивши тяжкість злочину, вчинив самогубство», - йдеться у повідомленні.

В ОТГ «Північ» зазначили, що командування російсько-окупаційних військ намагається звинуватити Збройні сили України, видаючи вказаний випадок за бойові втрати та порушення режиму припинення вогню з боку ЗСУ.

Реклама Google

Читайте також: На трасі Київ-Чоп шахрай «розвів» працівницю АЗС на 3200 гривень (Фото).

Telegram Channel