Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинський кріль-прогнозист неначе у воду дивився: Італія в матчі-відкритті Євро-2020 розтрощила Туреччину (Відео)

Збірної Туреччини вистачило на перший тайм...

Фото sport.24tv.ua

Волинський кріль-прогнозист неначе у воду дивився: Італія в матчі-відкритті Євро-2020 розтрощила Туреччину (Відео)

Проте у першому таймі підопічні Шенола Гюнеша, як і прогнозував вухань-куцохвіст, неабияк пручалися...

Туреччина – Італія 0:3 (0:1 – Меріх Демірал, 53 хв., у власні ворота; 0:2 – Чіро Іммобіле, 66 хв.; 0:3 – Лоренцо Інсіньє, 79 хв.) 

Чемпіонат Європи з футболу 2020 року. Груповий турнір. Група А. 1-й тур. 12 червня 2021 року. Рим (Італія). «Стадіо Олімпіко». Головний суддя Данні Маккелі (Нідерланди).

У матчі-відкритті Євро-2020 збірна Туреччина «приймала» на «Стадіо Олімпіко» у Римі збірну Італії.

Попри свій статус очевидного фаворита, «Скуадра Адзурра» у першому таймі ані забити, ані створити справді вбивчих моментів біля воріт суперника не спромоглася. Хоча, здебільшого, й «висіла» на підступах до штрафного майданчика команди Шенола Гюнеша.

У перерві італійці, вочевидь, таки одержали заряд пробудження від Роберто Манчіні. Тож заграли швидше та гостріше.

У перерві італійці, вочевидь, таки одержали заряд пробудження від Роберто Манчіні. Тож заграли ще швидше та гостріше. І вже в дебюті другого тайму таки вийшли уперед! Перший гол на Євро-2020 записав центральний захисник туринського «Ювентуса». Воно б нічого, якби це не був турок Меріх Демірал, який прикро зрізав м'яч у власні ворота.

За 13 хвилин успіх італійців розвинув нападник римського «Лаціо» Чіро Іммобіле, який був найшвидшим на добиванні після удару Леонардо Спінаццоли.

Далі турків було шкода ще більше. Адже невдовзі нападник «Наполі» Лоренцо Інсіньє довів рахунок до розгромного (гол на совісті турецького голкіпера Угурджана Чакира).

Таким чином повністю справдився дебютний прогноз на Євро-2020 від редакційного кроля-мольфара газети «Волинь», який напророкував перемогу італійцям.

Дивимося огляд матчу: 

В іншому матчі цієї групи Вельс завтра, 12 червня, зіграє в Баку зі Швейцарією.

Реклама Google

Читайте також: У Львові вболівальникам безплатно наливатимуть по 100 келихів пива за кожен гол збірної Бельгії у ворота Росії.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel