Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Скотство» на «1+1»: реакції соцмереж на етер «Права на владу»

Телеканал, який допоміг Зеленському прийти до влади, продовжує займаєтись кілерством щодо Порошенка.

Фотоколаж Букви.

«Скотство» на «1+1»: реакції соцмереж на етер «Права на владу»

10 червня в етері каналу “1+1” вийшла програма «Право на владу» з Наталією Мосейчук. Обговорювали так звані плівки Медведчука. Гостра тема з критикою Порошенка і нібито зв’язком з Медведчуком на каналі того ж Медведчука спричинила надмірну емоційність гостей та ведучої

Про це пише Владіслава Діденко на Буквах.

Кульмінацією програми стала суперечка між Іриною Геращенко та Наталією Мосейчук, де остання на камери назвала слова та поведінку нардепки від «ЄС» «скотством» і «брехнею». 

3200 осіб звільнили з полону за 5 років каденції колишньої влади, згідно з даними, які навела Ірина Геращенко. Чинна ж влада за два роки — 132 особи. За два тижні після публікацій Bihus.Info «плівок Медведчука» канал «1+1» вирішив повчити попередню владу, як правильно звільняти людей. 

Реклама Google

 

 Власне ж Ірина Геращенко після цього етеру пообіцяла більше не приходити на канал «1+1» та розповіла про свій досвід і переживання від участі у команді зі звільнення полонених:

«Як я це витримала? Я пам’ятала, через що пройшли і що витримали дружини і мами заручників. І самі заручники. Бо всі 5 років я була з ними на контакті й жила їхнім звільненням.

Як я це витримала? Я пам’ятала, через що пройшли і що витримали дружини і мами заручників.

А ще мені дорікнули стадіоном. Що ж, коли Зеленський, який не був на жодному  похороні жодного військового, зманіпулював закликом стати на коліна перед мамами загиблих, мене накрило: бо за ці роки я бачила стільки смерті, горя, і я відчувала відповідальність – витягти, врятувати, допомогти. Що ще ви мені пред’явите, мої судді?».

 

 Геращенко планує позиватися до Друзенка, правника та голови правління Центру конституційного моделювання, який брав украй активну участь у  програмі. Дійшло до того, що він назвав Ірину Геращенко «російською пропагандисткою»: 

Підтримали  Ірину і її колеги за фракцією. Вікторія Сюмар написала на своїй сторінці у Facebook: 

«Це спроба знецінити все те, що країна зробила за ті п’ять років. Знецінити українські перемоги. І це важливо для цього дешевого стадіонного правителя не лише тому, що він хоче знищити свого супротивника і бути обраним на омріяний другий-третій-четвертий термін (не майте ілюзій, що хтось буде тримати обіцянку про один термін)… Нас не шокує і не дивує, що це зомбування мільйонів відбувається на каналі олігарха, який вкрав у країни п’ять мільярдів доларів, який визнаний причетним до глобальної корупції і якого дуже чекає американське правосуддя. Який з 2019 року мріє «помиритися з Росією», бо в західному світі його чекає одне – тюрма. Ці люди вчать нас «патріотизму» і дискредитують героїзм тих, хто був на передовій за Україну у 2014… Iryna Gerashchenko – наша тобі величезна повага…»

Читайте у нас також: Порошенко розповів, як в 14-му році їздив на саміт ЄС без запрошення: «В той день були запроваджені санкції проти РФ».

Марія Іонова опублікувала розгорнутий допис щодо роботи співголови «ЄС», її внеску у визволення полонених і допомоги родинам полонених:

 

 

Володимир Ар’єв, який тиждень тому через конфлікт з Михайлом Добкіним залишив етер каналу «Україна 24», відреагував на програму за участі колеги у такий спосіб:

 

 Відреагували на конфлікт і звичайні користувачі Facebook та блогери: 

 

Особливо гаряче було в коментарях під новиною про це на сторінці ТСН: 

 

 

  

 

 

В YouTube знайшлися ті, кому поведінка та передача Мосейчук, яка нагадувала етери російських пропагандистів, сподобалися:

 

 

 

 

 І насамкінець:

 

 

Джерело: Букви.
Telegram Channel