Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Неймовірні танці рівнянина принесли йому в Італії три «золота» Кубка світу з танців на візках (Відео)

Іван Сівак танцює на візку уже 15 рік!

Фото Суспільного.

Неймовірні танці рівнянина принесли йому в Італії три «золота» Кубка світу з танців на візках (Відео)

На змаганнях в Генуї Іван Сівак став кращим у вільному стилі серед чоловіків в одиночному заліку та у парі з киянкою Оленою Данкевич, з якою представив власну латиноамериканську програму

Три золота на Кубку світу зі спортивних танців на візках виборов рівнянин Іван Сівак. Враженнями від Кубка світу переможець поділився із Суспільним одразу після повернення до Рівного.

 

 

На змагання в Італію, каже Іван Сівак, він вирушав з відчуттям спортивного голоду, бо через карантин без чемпіонатів довелося провести цілих пів року. Тренувався не лише у Рівному, а й у Києві, де проживає його партнерка Олена Данкевич.

«В основному брали так, щоб через тиждень, щоб попрацювали, щоб була форма і відпрацьовували вдома самостійно якісь свої схеми. Плюс був у нас зв'язок через інтернет. Тримали форму, трималися на зв'язку, щоб пара була одним цілим», – розповідає чемпіон світу зі спортивних танців на візках Іван Сівак.

 

 На чемпіонаті в Генуї було представлено 12 країн світу, змагалося 90 спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Збірна України здобула загалом 11 золотих, 7 срібних та 2 бронзові медалі.

Латиноамериканський номер у виконанні Івана Сівака та Олени Данкевич відзначали особливо.

Латиноамериканський номер у виконанні Івана Сівака та Олени Данкевич відзначали особливо. «Зауважували на вдалій хореографічній постановці, тут тренерам низький уклін. На добрій комунікації в парі, те, що є взаємодія і підтримка один одного. Допомогло те, що були потужні збори перед самим виїздом. Добре попрацювали з тренером, провели настанови, провели підготовку», – каже Іван Сівак.

До кінця року Іван Сівак готується виступити на міжнародних турнірах у Чехії, Польщі та Південній Кореї. Тому тренування почав майже одразу ж після повернення з Італії.

Читайте також: Волинянка здобула іменну ліцензію на Олімпійські ігри у Токіо

Що відомо

Рівненський танцюрист на візку Іван Сівак виборов три золоті нагороди на Кубку світу зі спортивних танців. Про це повідомили на сторінці регіонального центру «Інваспорт». Змагання проходили в італійському місті Генуя.

Іван Сівак – заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату з Рівного. Спортивними танцями на візках займається з 2006-го року, а з 2008-го – член збірної України.

Спортсмен-танцюрист виборов близько пів сотні нагород на різних змаганнях. Зокрема, він став чемпіоном України у березні 2021-го року, виборовши золоту медаль у категоріях «Single Men» та у комбо «Латиноамериканська програма».

https://fb.watch/65m-8fL3hU/

Telegram Channel