Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Українці купили на Кубі... Казанову

Ця пані була головної ударною силою у матчах Кубка ЄКВ, де її команда «Тирговіште» двічі здолала кам’янський «Прометей».

Фото із сайту volleyball.ua.

Українці купили на Кубі... Казанову

Щоправда, це не чоловік, а жінка-волейболістка

В сезоні 2021 – 2022 кубинська нападниця Хейді Казанова зіграє у складі СК «Прометей» (Кам’янське). Про це в інтерв’ю повідомив президент клубу Володимир Дубинський, назвавши волейболістку однією з кращих діагональних Європи, інформує Волейбол.юа.

Українські шанувальники волейболу вже мали змогу побачити кубинку наживо.

Українські шанувальники волейболу вже мали змогу побачити кубинку наживо. Казанова була головної ударною силою у матчах Кубка ЄКВ, де її команда «Тирговіште» двічі здолала кам’янський «Прометей» (3:1 та 3:0). В результаті румунський колектив у єврокубку посів п'яту сходинку, а у національному чемпіонаті завоював золоті нагороди.

В ході спортивної кар’єри Хейді Казанова Альварес виступала у кубинській «Гавані» (2014-2017), у французьких командах «Лє Канне» (2017\18) та «Волеро» (2018\19), бразильській «Осаско» (2019\20) та румунській «Тирговіште» (2020\21).

Діагональна неодноразово викликалася до лав національної збірної Куби.

Читайте також: Вчені з'ясували, який вид спорту найбільше пробуджує сексуальний потяг

За даними ЄКВ (Європейської конфедерації волейболу) у листопаді кубинці виповниться 23 роки. Нападниця має зріст 186 см.

Нагадаємо, що у минулому сезоні у складі чинного чемпіона країни виступала інша нападниця з Куби Даямі Санчез. Нещодавно догравальниця покинула кам’янський клуб.

Читайте також у нас: «Волинський кріль-прогнозист знову не помилився: «Червоні дияволи» таки відправили збірну Росії до пекла (Відео)​».

Telegram Channel