Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
На Волині поліцейські зупинили водія вантажівки: керманич намагався відкупитися хабарем (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

На Волині поліцейські зупинили водія вантажівки: керманич намагався відкупитися хабарем (Фото)

Відкрито кримінальне провадження

Вчора, близько 10-ї години ранку, патрульні під час контролю за дотриманням швидкісного режиму на автодорозі М-07 (Київ — Ковель — Ягодин) 438 км, виявили порушення ПДР транспортним засобом Daf XF з напівпричепом Bodex Kis.

Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він поклав у службовий автомобіль грошові кошти у розмірі 400 гривень.

Поліцейські зупинили вантажний автомобіль та встановили, що 40-річний керманич не має права керування транспортним засобом, адже не отримував посвідчення водія відповідної категорії.

Під час складання адміністративних матеріалів, чоловік, з метою уникнення адміністративної відповідальності, пропонував поліцейським неправомірну вигоду. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він поклав у службовий автомобіль грошові кошти у розмірі 400 гривень.

Патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу Ковельського районного управління поліції та склали всі необхідні адміністративні матеріали.

За вказаним фактами слідчими відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Читайте також: П’яний водій сховався від поліції у річці і простояв там шість годин.

 

 

 

Telegram Channel