Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Порошенко вимагає закласти в бюджетну резолюцію на 2022 рік індексацію зарплат і пенсій

«Закон передбачає індексацію заробітних плат, зарплат бюджетників, пенсій. І гроші для цього є».

Фото eurosolidarity.org.

Порошенко вимагає закласти в бюджетну резолюцію на 2022 рік індексацію зарплат і пенсій

У бюджетній резолюції на наступний рік має бути передбачена індексація зарплат і пенсій через значне подорожчання життя – про це на погоджувальній раді заявив п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко

Я хочу наголосити, що замість ваших президентських університетів із зарплатою 4 тисячі чи доларів, чи гривень, чи євро (бо ви ще не розібралися в цьому), нам потрібно дати адекватну бюджетну відповідь тим, хто в першу чергу постраждав від інфляції.

«За законом, ми маємо розглядати питання бюджетної резолюції. Я хочу наголосити, що замість ваших президентських університетів із зарплатою 4 тисячі чи доларів, чи гривень, чи євро (бо ви ще не розібралися в цьому), нам потрібно дати адекватну бюджетну відповідь тим, хто в першу чергу постраждав від інфляції. Від двократного зростання цін на продукти харчування, від вашого підвищення цін на тарифи, на електроенергію, на газ. Бо закон передбачає індексацію заробітних плат, зарплат бюджетників, пенсій. І гроші для цього є.

Реклама Google

Достатньо просто їх дістати з ваших кишень «великого крадівництва» і врахувати це при розгляді бюджетної резолюції», – переконаний Петро Порошенко.

Читайте також у нас: Порошенко про «нульову декларацію» – це «вітання» ЗЕкоманди середньому класу, з якого хочуть зняти ще 5 відсотків податку​.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel