Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині за підсумком основної сесії ЗНО за порушення правил відсторонено 7 осіб

Правоохоронці здійснювали пропускний режим, сканували учасників тестування ручними металошукачами.

Фото зі сторінки Управління поліції охорони у Волинській області у Facebook.

На Волині за підсумком основної сесії ЗНО за порушення правил відсторонено 7 осіб

У 2021 році поменшало порушників правил здачі ЗНО

Основна сесія стартувала 21 червня та завершилася 15 липня тестуваннями з географії, інформує Управління поліції охорони у Волинській області.

Для організації безпеки, дотримання правил проведення зовнішнього незалежного оцінювання, громадського порядку та виключення втручання сторонніх під час проведення тестування Поліцією охорони Волині було задіяні 206 співробітників.

Правоохоронці здійснювали пропускний режим, сканували учасників тестування ручними металошукачами, задля виявлення і усунення заборонених пристроїв.

У п’ятьох абітурієнтів під час тестування були виявлені мобільні телефони, двоє намагалися користуватися шпаргалками.

Співробітники поліції охорони відповідали за цілісність та збереження тестів, пильно слідкувати за дотриманням громадського порядку на території пункту тестування, та стежили за тим, щоб під час тестування учасники не користувалися мобільним телефоном, радіозв’язком та іншими технічними пристроями.

Не обійшлося і без порушень. У п’ятьох абітурієнтів під час тестування були виявлені мобільні телефони, двоє намагалися користуватися шпаргалками.

Минулого року таких порушників було 11. Порушників було відсторонено від проходження тестування відповідно до правил здачі ЗНО.

Telegram Channel