Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Завершилась основна сесія ЗНО (Відео)

На базі Луцької гімназії № 18 тести з географії складали у 18 аудиторіях.

Фото suspilne.media.

Завершилась основна сесія ЗНО (Відео)

На тестування з географії записалося 6,5 тисячі волинян

Тестуванням із географії учора завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Як розповіла завідувачка центру ЗНО на Волині Алла Корнейко, цього дня в області відкрили 27 пунктів тестування, інформує «Суспільне Волинь».

На базі Луцької гімназії № 18 тести з географії складали у 18 аудиторіях. З 270 учасників, які зареєструвалися на ЗНО з географії та мали складати тести у гімназії №18, 35% не з'явились на пункт тестування, каже Сергій Скороход. Ті, хто прийшли, мали на виконання завдань з географії дві з половиною години.

Учасники тестування виконували 54 завдання. Максимальна сума балів, яку вони могли набрати – 90.

Учасники тестування виконували 54 завдання. Максимальна сума балів, яку вони могли набрати – 90. По завершенню тестування експертна комісія, надала пропозицію мінімального прохідного балу, який прирівняний до ста балів за шкалою 100-200, — розповіла завідувачка центру ЗНО та моніторингових досліджень в області Алла Корнейко.

Реклама Google

Також учасники ЗНО можуть зараховувати результати, отримані під час тестування, як ДПА з географії за шкалою 1-12 балів.

Додаткова сесія ЗНО стартує 29 червня, а 30- ого відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання для вступу в магістратуру, — каже Алла Корнейко.

 

Telegram Channel