Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Шоумен з Рівного зіграв роль у відомому серіалі

Кадр з фільму.

Фото ЧаРівне.

Шоумен з Рівного зіграв роль у відомому серіалі

Серіал транслюється на ТРК «Україна»

Відомий шоумен та ведучий Юрій Габдулхаков  зіграв роль контролера у серіалі «Виклик 2».

Про це пише ЧаРівне.

Це фільм  про рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій. В основі серіалу – реальні, невигадані сюжети. Кожна серія оповідає дві окремі історії порятунку, поєднані між собою непередбачуваними обставинами. Перший український серіал про рятувальників вже набув неабиякої популярності. 

 – Я вперше потрапив на екран, хоча вже був на кастингах в серіалах та фільмах та до екрану не доходив. Навіть був випадок, коли мене вже майже затвердили на роль кримінального авторитета в іншому серіалі, попросили зняти сорочку, і я не пройшов  бо треба було бути добре підкаченим і більшим по статурі. У цьому ж серіалі  я пройшов три етапи і мене затвердили.

Зйомки відбувались у Здолбунові на залізничному вокзалі. 

Зйомки відбувались у Здолбунові на залізничному вокзалі. Коли готуався я реально хвилювався, уважно читав сценарій та намагався уявити й прожити все, що переживав персонаж. Уявляв, як це може бути в реальному житті, – розповів Юрій  Габдулхаков.

– Ці моменти найголовніші, адже тоді на екрані будуть справжні емоції. Загалом сюжет  познайомить глядача з нюансами роботи рятувальників. Щодня вони опиняються перед складними завданнями і особистими викликами. Ми покажемо, як ці хоробрі люди діють в екстремальних ситуаціях.

Читайте також: Неймовірні танці рівнянина принесли йому в Італії три «золота» Кубка світу з танців на візках

 

 

 

 

Джерело: ЧаРівне.
Telegram Channel