Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
На Волині лісівникам вручили припис

По завершенню перевірки посадові особи Управління Держпраці склали акт та вручили припис кервникам Ратнівського ЛМГ.

Фото lisvolyn.gov.ua.

На Волині лісівникам вручили припис

Перевіркою встановлено, що ДП «Ратнівське ЛМГ» працює без дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки

Головні державні інспектори провели планову перевірку в державному підприємстві «Ратнівське лісомисливське господарство». Перевіркою охоплено питання дотримання на підприємстві вимог законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки, інформує Управління Держпраці у Волинській області.

Під час перевірки було виявлено 22 порушення вимог нормативно-правових актів з охорони праці.

Серед виявлених порушень — роботодавець не отримав дозвіл на види робіт підвищеної небезпеки, які виконуються на підставі дозволу, а саме: на транспортування лісу; на вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів; на злив, очистку, нейтралізацію резервуарів, тари та інших ємностей з-під нафтопродукти.

Роботодавець не отримав дозвіл на види робіт підвищеної небезпеки, які виконуються на підставі дозволу, а саме: на транспортування лісу; на вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.

Також не одержавно дозвіл органів Держпраці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме — ремонт, технічне обслуговування, реконструкція машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.

Роботодавець не подав декларацію на види робіт підвищеної небезпеки, які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.

По завершенню перевірки посадові особи Управління Держпраці склали акт та вручили керівництву припис.

Реклама Google

Telegram Channel