Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Волинський кролик-прогнозист вже знає, хто переможе у британському дербі (Відео, анонс)

Scotland v Czech Republic - UEFA Euro 2020: Group D

GLASGOW, SCOTLAND - JUNE 14: Andrew Robertson of Scotland breaks down the wing during the UEFA Euro 2020 Championship Group D match between Scotland v Czech Republic Hampden Park on June 14, 2021 in Glasgow, Scotland. (Photo by Steve Bardens - UEFA/UEFA via Getty Images)

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Волинський кролик-прогнозист вже знає, хто переможе у британському дербі (Відео, анонс)

Англія - ​​Шотландія. Прогноз і анонс на матч Євро-2020

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість - наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. З нами футбол дивитись цікавіше. Дізнавайтесь переможця гри у нашому відео.

Перед грою

Збірна Англії не надто переконливо за рахунком, але вельми переконливо по грі стартувала на Євро-2020 з перемоги над Хорватією з результатом 1:0, пише Спорт.юа.

Для англійців це взагалі перший випадок в історії, коли команда виграла стартовий поєдинок чемпіонату Європи.

Для англійців це взагалі перший випадок в історії, коли команда виграла стартовий поєдинок чемпіонату Європи. Багатьох уболівальників збірної Англії порадував той факт, що забив Рахім Стерлінг, який отримав довіру з боку Гарета Саутгейта, незважаючи на не найкращу форму в кінці сезону. В цілому, Англія продемонструвала солідний футбол і по грі майже не залишила шансів Хорватії.

Шотландія в своєму стартовому поєдинку теж виглядала досить непогано, а ось набрати очки в матчі з Чехією не вдалося. Шотландці створили велику кількість моментів, але воротар чехів Томаш Вацлік зіграв надійно, а форвард Патрік Шик взагалі видав ударний футбол. Шик оформив дубль, в тому числі забив з центру поля, і приніс Чехії три пункти.

Читайте також: Андрія Ярмоленка визнали кращим гравцем матчу між збірними України та Північної Македонії

Шотландія явно розраховувала на більше, проте свої моменти не реалізували. Англія, звичайно, буде фаворитом, але команді Саутгейта варто побоюватися підключень до атаки лівого захисника Ендрю Робертсона. Гравець «Ліверпуля» був одним з найкращих в першому матчі і створив більшу частину небезпечних епізодів біля воріт суперника.

Що стосується складів, то у Англії інтерес викликає Гаррі Магуайр, який через травму пропустив перший матч. Пара в центрі оборони Мінгз - Стоунз зіграла надійно, проте Саутгейт точно розглядає можливість повернення одного з лідерів в основу.

Шотландії після поразки від Чехії потрібно брати хоча б один пункт для збереження реальних шансів на вихід з групи.

Telegram Channel