Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як у Луцьку вітали медиків з професійним святом (Фото)

З професійним днем, сторожі нашого здоров’я!

Фото з фейсбук-сторінки Палацу культури міста Луцька.

Як у Луцьку вітали медиків з професійним святом (Фото)

Напередодні професійного свята у Палаці культури міста Луцька відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Привітав присутніх Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Дякую за те, що наше місто гідно зустріло виклик пандемії коронавірусу. За те що ми найкритичніші моменти пройшли достойно та з найменшими втратами. Дякую за мужність, професіоналізм, відданість, добро й допомогу для людей.

Щиро бажаю, щоб за те добро, відданість, чуйність, бажання допомагати людям, Господь повертав вам злагодою, успіхами та міцним здоров’ям.

Гордий, що в нашому місті є потужна галузь охорони здоров’я, що в нас працюють справжні професіонали, які вболівають за свою справу», - привітав медпрацівник мер Луцька Ігор Поліщук.

Присутніх у залі привітали чудовими пісенними та музичними дарунками творчі колективи Палацу культури.

Вітальні слова супроводжувалися врученням відзнак медичним працівникам. Також медиків привітали й інші посадовці, зокрема, начальник управління хорони здоров' я Луцької міської ради Володимир Лотвін.

Присутніх у залі привітали чудовими пісенними та музичними дарунками творчі колективи Палацу культури:

зразковий амоторський ансамбль танцю «Волиняночка» (керівник заслужений працівник культури України Олена Козачук), народний аматорський ансамбль бального танцю «Юність» ( керівник Олена Янчук), народний аматорський оркестр народних інструментів «Волинянка» (керівник заслужений діяч мистецтв України Віталій Охманюк), а також Тетяна Шершень, Уляна Томчук, Михайло Дудай, Макар Войнаровський та гурт «Потойберег» ( Олександр Марач, Артем Петровський та Андрій Войнаровський)

З Днем Медицини, шановні фахівці своєї справи!

Міцного Вам здоров’я, фінансового благополуччя та, звичайно ж, професійних перемог і досягнень!

Telegram Channel