Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Біля селища Голоби розпочалися дорожні роботи

Автомагістраль М-19 – одна із ключових доріг Волинської області.

Біля селища Голоби розпочалися дорожні роботи

На Волині продовжується відновлення важливої транспортної магістралі державного значення М-19. Нині активні будівельні роботи розпочалися на відрізку дороги, що проходить через селище Голоби Ковельського району

Наразі на цьому відрізку дороги М-19 будівельники позбуваються старого, зношеного дорожнього покриття та розпочинають вкладання основи з обробленої цементом щебенево-піщаної суміші, – повідомляє Ковельмедіа.

Автомагістраль М-19 – одна із ключових доріг Волинської області.

Автомагістраль М-19 – одна із ключових доріг Волинської області. Тож відновлюють дорогу державного значення в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Відрізок дороги М-19 у селищі Голоби був предметом нарікань і для водіїв, і для пасажирів не один рік та потребував негайного капітального ремонту, як і вся автомагістраль М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест). Відтак сподіваємося, що амбітні плани дорожників про відновлення у 2021 році М-19 по усій протяжності Волині будуть успішно реалізовані, – переконаний голова ОДА Юрій Погуляйко.

Читайте також: Дорога Шацьк-Світязь – гордість громади

Telegram Channel