Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Кріль-прогнозист моментально визначив переможця у матчі Угорщина - Франція (Відео, анонс)

У Франції є просто космічний кадровий потенціал.

Фото із сайту football24.ua.

Кріль-прогнозист моментально визначив переможця у матчі Угорщина - Франція (Відео, анонс)

Чемпіони світу із задоволенням забронюють собі квиток до наступного раунду

У суботу, 19 червня, у Будапешті на «Пушкаш Арені» відбудеться матч другого туру групового раунду чемпіонату Європи з футболу, у якому зіграють національні збірні Угорщини та Франції. Стартовий свисток англійського рефері Майкла Олівера прозвучить о 16:00 за київським часом.

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість – наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. Не вагаючись ні секунди від стрімголов дременув до прапора країни-фаворита. Дізнавайтесь переможця гри у нашому відео.

Збірна Угорщини

У своєму стартовому поєдинку на поточному міжнародному форумі колектив Марко Россі з великими труднощами протистояв чинним володарям трофею і переможцям першого в історії розіграшу Ліги націй УЄФА, португальцям, проте навіть переповнена «Пушкаш Арена» не змогла допомогти Угорщині набрати перші очки (0:3). Чи завдало це шкоди амбіціям команди, яку жереб відправив заздалегідь в очевидну «групу смерті»? Абсолютно ні, пише Спорт.юа.

Мало хто буде очікувати, що в протистоянні проти діючих чемпіонів світу господарі зможуть зачепитися за результат.

У такій ситуації, до якої потрапили «чарівні мадяри» на Євро-2020, та ще й з травмою ключового виконавця, Доменіка Собослаї, незадовго до початку турніру, залишається тільки отримувати задоволення від футболу на радість місцевій публіці. Ось тільки з виключно оборонною побудовою тренерському штабу не варто загравати – можуть залишитися і без забитих голів.

Реклама Google

Збірна Франції

Мало хто буде очікувати, що в протистоянні проти діючих чемпіонів світу господарі зможуть зачепитися за результат. Франція зараз є дуже міцною, як і у опередні кілька циклів, що вже зуміла довести на прикладі гри проти Німеччини в стартовому турі (1:0). Так, перемога в Мюнхені була здобута за допомогою автоголу з боку Матса Хуммельса, проте це анітрохи не применшує той факт, що підопічні Дідьє Дешама знаходяться за крок від виходу до плей-оф.

Із огляду на те, що дана пара команд буде перебувати без інформації щодо того, як завершитися гра прямих конкурентів пізніше в цей ігровий день, можна очікувати, що «Les Bleus» захочуть позбавити себе необхідності споглядати в бік опонентів, і знімуть усі питання вже в матчі в Будапешті. Для цього у Франції є просто космічний кадровий потенціал.

Читайте також: Євро-2021: Англія і Шотландія не порадували вболівальників результативним футболом

Орієнтовні склади

Угорщина: Гулачі – О. Салаї, Орбан, Ботка – Надь – Фіоло, Шефер, Кляйнхайслер, Ловренчіч – Шаллан, А. Салаї.

Франція: Льоріс – Ернандес, Кімпембе, Варан, Павар – Канте – Рабіо, Погба – Грізманн – Мбаппе, Бензема.

Telegram Channel