Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Трускавець потроху стає Меккою пляжного волейболу

Сюди спортсмени приїжджають з особливим настроєм та бажанням продемонструвати свої найкращі здібності.

Фото Євгена Бармінова.

Трускавець потроху стає Меккою пляжного волейболу

У Трускавці на повну тривають баталії 2-зіркового турніру чемпіонату України з волейболу пляжного

Зібравши одразу 60 пар учасників, він встановив рекорд у порівнянні з іншими національними турнірами поточного сезону, передає пресслужба ГО ФВУ.

Майданчики розташовані поруч із 200-літнім парком.

- Тут спортсмени мають комфортні умови одразу і для проживання, і для харчування, і для оперативної релаксації, - повідав віце-президент ФВУ, куратор з питань волейболу пляжного Андрій Лопушанський. - Тобто, так би мовити, все в одному, що насправді дуже зручно. Тим більше, майданчики розташовані поруч із 200-літнім парком, чиї високі дерева і чисте повітря надають учасникам змагань ще більшого комфорту. Відповідно, хочу щиро подякувати інвесторам, які вже зробили чимало, і продовжують робити ще більше, аби волейбольний центр відповідав усім сучасним вимогам ФІВБ та вже незабаром мав можливість приймати навіть міжнародні змагання.

- Взагалі, Трускавець потроху починає ставати такою собі Меккою волейболу пляжного, куди спортсмени приїжджають з особливим настроєм та бажанням продемонструвати свої найкращі здібності. А оскільки 20 червня є Днем міста, то нинішні змагання проходять у по-справжньому святковій атмосфері, за солідної уваги з боку як місцевих шанувальників спорту, так і численних туристів, - додав Лопушанський.

Урочиста церемонія відкриття турніру проходила за участі мера Трускавця Андрія Кульчицького та президента ФВУ Михайла Мельника. Перший із них пообіцяв й надалі надавати розвитку волейболу пляжного в місті всіляку підтримку, а другий, що цікаво, особисто допомагав суддям натягувати сітки та надав кілька цінних організаційних порад.

Читайте також: Не до футболу: Україна та Бельгія зійдуться у півфіналі волейбольної Євроліги (Анонс, трансляція)

Отже, тепер залишилося тільки визначити переможців та призерів змагань.

Telegram Channel