Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Не до футболу: Україна та Бельгія зійдуться у півфіналі волейбольної Євроліги (Анонс, трансляція)

Збірна Бельгії – це одна із найсильніших команд Європи.

Фото Артема Лавренчука.

Не до футболу: Україна та Бельгія зійдуться у півфіналі волейбольної Євроліги (Анонс, трансляція)

19 червня о 21:00 відбудеться півфінал чоловічої Золотої Євроліги з волейболу

У суботу, 19 червня, о 21:00 в бельгійському місті Кортрейк відбудеться матч 1/2 фіналу чоловічого турніру Золотої Євроліги 2021 з волейболу. Збірна України зіграє з господарями майданчика – волейболістами Бельгії.

Українська команда зайняла в групі перше місце, набравши максимальну кількість очок (12).

На першому етапі турніру в групі В підопічні Угіса Крастіньша виступили досить впевнено. Синьо-жовті двічі обіграли своїх конкурентів по групі Румунію (3:1, 3:1) та Словаччину (3:0, 3:1). Це дозволило Плотницькому і ко зайняти перше місце, набравши максимальну кількість очок (12).

Реклама Google

Бельгійці ж потрапили у півфіналнапряму у статусі господаря змагань. Проте, команда грала на першому етапі і зайняла в групі А друге місце. Суперники зустрічалися один з одним в 1/8 фіналу попереднього чемпіонату Європи. Та гра також проходила в Бельгії та завершилася з рахунком 3:2 на користь українців.

Читайте також: Новий рекорд планується у волейбольних єврокубках

– Збірна Бельгії – це одна із найсильніших команд Європи, що вона неодноразово доводила своїми успіхами. Скажу ще так, що це команда хорошого європейського рівня. І тоді нам було дуже непросто виграти у неї, та ще й на її майданчику. Щодо першого етапу цьогорічної «Золотої Євроліги», то бельгійці грали в одній групі зі збірною Естонії і, на мій погляд, знаючи, що вони обов'язково будуть у фінальному турнірі, мали можливість експериментувати зі складом. Тому справжню їхню силу на даний момент ми побачимо тільки у півфіналі, розповів напередодні наставник збірної України Угіс Крастіньш.

Читайте також: Волейболіст Максим Дрозд: психологічна перевага апріорі є на нашому боці

Золота Євроліга 2021

Чоловіки. 1/2 фіналу, 19 червня

  • 18:00. Естонія – Туреччина

  • 21:00. Україна – Бельгія

Відеотрансляція: телеканал XSport

Telegram Channel