Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Волині покарали поштарку, яка привласнила понад 42 тисячі гривень

Жінка розповіла, що перебувала в скрутному становищі.

Фото ictv.ua.

На Волині покарали поштарку, яка привласнила понад 42 тисячі гривень

В комп`ютерній програмі обвинувачена відмітила, що кошти виплачені громадянам

У Ковелі судили начальницю одного з відділень «Укрпошти», яка привласнила з каси понад 42 тисячі гривень.

Ковельський міськрайонний суд призначив крадійці покарання у виді одного року позбавлення волі, – передають Волинські Новини.

Обвинувачена, яка працювала на посаді начальника відділення поштового зв’язку «Ковель-1» Волинської дирекції АТ «Укрпошта», 15 лютого минулого року скористалася своїм службовим становищем та привласнила 42 тисячі 713 гривень з каси.

Жінка визнала свою вину, розповівши, що вона працювала на посаді начальника відділенні поштового зв`язку Ковель-1 та перебувала у скрутному матеріальному становищі, оскільки має кредитні зобов`язання, а на її утриманні перебувають двоє малолітніх дітей, яких утримує та виховує самостійно. Батько дітей має велику заборгованість зі сплати аліментів.

Маючи доступ до грошових коштів, вона вирішила заволодіти ними на незначний проміжок часу. Згодом, як запевняє, мала намір повернути ці кошти. В комп`ютерній програмі обвинувачена відмітила, що кошти в сумі 42 тисячі 713 гривень виплачені громадянам. Ствердила, що дійсно в результаті інвентаризації була виявлена нестача вказаних грошових коштів. Виявлену суму нестачі добровільно відшкодувала.

Врахувавши всі обставини, суд призначив волинянці покарання у виді позбавлення волі на один рік .

Врахувавши всі обставини, суд призначив волинянці покарання у виді позбавлення волі на один рік з позбавленням права обіймати посади, пов`язанні з виконанням організаційно-розпорядчих функцій та обслуговуванням грошових коштів і матеріальних цінностей в установах, підприємствах, організаціях, строком на два роки.

Читайте також: Є потерпілі – юрист про наслідки допису заступника мера Рівного про вакцинацію

Telegram Channel