Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Легендарна співачка знаходиться в комі та під штучною вентиляцією легень

Артистка у важкому стані.

Фото look.com.ua.

Легендарна співачка знаходиться в комі та під штучною вентиляцією легень

У лікарні розповіли, що нині проводиться її комплексне обстеження

Співачка МакЅим в лікарні після недавньої госпіталізації була введена в штучну кому (медикаментозний сон) - в московській клініці російська артистка також підключена до апарату ШВЛ.

Про це 19 червня передали представники виконавиці, повідомляє StarHit, передає rbc.ua.

38-річна Марина Абросімова (справжнє ім'я співачки) потрапила до лікарні кілька днів тому, і у неї діагностували пневмонію та 40% ураження легенів.

Моє самопочуття стало погіршуватися, температура не падала, я знову викликала лікаря і мене забрали в клініку

При цьому є підозра, що недуга викликаний коронавірусом, проте тести показують негативний результат. Причому тричі.

На погіршення самопочуття і перші ознаки застуди МакЅим поскаржилася близько тижня тому, напередодні виступу на концерті.

«Виступала я на сцені вже з температурою 39. 13 червня я знову зробила тест, результат якого був знову негативний. Але потім моє самопочуття стало погіршуватися, температура не падала, я знову викликала лікаря і мене забрали в клініку», - написала співачка три дні тому у своєму Instagram.

Тепер з'ясувалося, що інтенсивна терапія і неінвазивна вентиляція легенів особливих результатів не дали, стан її здоров'я значно погіршився, виникли проблеми з самостійним диханням. Тому медики прийняли рішення про введення в штучну кому, щоб знизити навантаження на внутрішні органи, і запобігти кисневе голодування.

За словами піар-директора МакЅим, співачка знаходиться «в руках дуже хороших лікарів, ситуація під контролем», тому панікувати не варто.

Читайте також: 20 тисяч баксів! Оля Полякова — найдорожча співачка.

Telegram Channel