Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
20 тисяч баксів! Оля Полякова — найдорожча співачка

Оля Полякова: «Не боюся бути незрозумілою і смішною». Ну, за такі гроші можна не тільки корону на голову надягнути, а й кокошник.

Фото із сайту tsn.ua.

20 тисяч баксів! Оля Полякова — найдорожча співачка

Коронавірус відступає, і починається «жнивна пора» для артистів, які через пандемію втратили заробітки. Хто ж ті «любимчики», за виступ яких українці готові викласти чималі суми?

Виявилось, що перше місце у рейтингу гонорарів займають Оля Полякова і Макс Барських. Вони просять аж 20 тисяч доларів! Поп–зірка й водночас дружина Потапа Настя Каменських, за словами івент–менеджерів, хоче за виступ на весіллі або корпоративі від 15 тисяч доларів. Приблизно за таку ж суму для вас заспіває і Сергій Бабкін. На п’ять тисяч менше «оцінюють» свій виступ учасники групи KAZKA.

Дружина Потапа Настя Каменських хоче за виступ на весіллі або корпоративі від 15 тисяч доларів.

Сходинкою нижче у рейтингу гонорарів стоять співачка Злата Огнєвіч і реп–виконавиця Alyona Alyona. Вони готові розважати публіку і за сім тисяч доларів. Найменше з корпоративу несуть додому Віктор Павлік і Світлана Тарабарова — «лише» по п’ять тисяч зелених.

Читайте також: У селі на Волині облаштувати кінотеатр просто неба.

До речі

Депутат Рівненської міської ради Святослав Стельмащук у травні зіграв зі своєю дружиною грандіозне весілля. На святі співала група The HARDKISS, а ведучим був Юрій Горбунов. Ні гурт, ні тамада додаткового представлення, як мовиться, не потребують. А вгадайте, скільки поверхів мав весільний торт? Шість!

Telegram Channel