Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
7 простих порад,  як організувати простір у шафі

Експертка радить використовувати однакові для всього одягу бажано світлого тону, адже вони краще підкреслюють його колір.

Фото із сайту the-challenger.ru.

7 простих порад, як організувати простір у шафі

Напевно, кожній із нас іноді доводилося використовувати шафу, аби трохи приховати безлад в оселі перед приходом гостей. Проте дослідження свідчать: чим організованішим є наше життя, тим щасливішими ми почуваємося. Експертка з організації гардеробу Мелані Чарльтон Фоулер ділиться думками, як зробити свою шафу зразком порядку

1. Переберіть свій одяг

Якщо ви тричі здавали річ у хімчистку, а пляма все одно не зникає, — пора викидати таке вбрання. Не тримайте в гардеробі те, що вам уже не підходить за розміром. Якщо ці речі ще в хорошому стані, їх можна віддати нужденним. Добре зважте, у чому ви насправді добре виглядаєте, а що вам не пасує, — і позбудьтеся зайвого.

2. Впорядкуйте за категоріями

Взуття — до взуття, сумочки — до сумочок, сукні — до суконь.

3. Відсортуйте за кольором

«Я люблю складати одяг від світлого до темного, зліва направо. Це мерчандайзинговий трюк, що допомагає оку слідкувати за своїми речами», — каже Мелані Чарльтон Фоулер.

Я люблю складати одяг від світлого до темного, зліва направо. Це мерчандайзинговий трюк, що допомагає оку слідкувати за своїми речами.

4. Не забувайте про вішаки

Експертка радить використовувати однакові для всього одягу бажано світлого тону, адже вони краще підкреслюють його колір.

5. Окремі полички для взуття та сумочок

У такому випадку вони будуть одразу на видноті.

6. Аксесуари для гардеробу

Органайзери для прикрас, додаткові шухляди, підставки для краваток та поясів допоможуть швидше за потреби одягнутися.

7. Використовуйте простір по максимуму

Якщо у вас полиці для взуття довгі, але неглибокі, то поставте одну пару носками вперед, іншу — п’ятами. Якщо вони, навпаки, глибокі, але вузькі, то поставте попереду по одному черевику з пари, а позаду — другий.

Джерело: zaxid.net.

Telegram Channel