Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Керівника волинської екоінспекції звільняють після скандальної вечірки

Керівника Держекоінспекції звільнять з посади.

Фото з відкритих джерел.

Керівника волинської екоінспекції звільняють після скандальної вечірки

30 березня в держустанові влаштували дискотеку. Після того керівник – на лікарняному

Керівника Держекоінспекції у Волинській області Олександра Кралюка звільнять з посади, як тільки він вийде з лікарняного. Посадовець – у статусі тимчасово непрацездатного з 1 квітня, відколи стало відомо про гучні святкування в офісі установи.

Про це «Першому» відповіли на запит в Держекоінспекції України.

Нагадаємо, 30 березня 2021 року лучани поскаржились на гучну вечірку в офісі Держекоінспекції на Волині. Згодом стало відомо, що керівник Держекоінспекції Андрій Мальований викликав Олександра Кралюка до Києва для пояснень, однак той не приїхав, бо знаходиться на лікарняному.

Держекоінспекція повторно викликала Олександра Кралюка до Києва 30 квітня, однак і тоді він не приїхав через ту ж причину.

Наразі прийнято рішення про звільнення Олександра Кралюка з посади, - повідомили у відповіді на запит журналістам.

Відповідний наказ ухвалив голова служби 31 травня, однак він вступає у дію після виходу Олександра Кралюка на роботу. Посадовець перебуває на лікарняному з 1 квітня і дотепер.

Посадовець перебуває на лікарняному з 1 квітня і дотепер.

Також у листі за підписом Андрія Мальованого йдеться про те, що підставою для звільнення стали результати перевірки, в якій Олександр Кралюк участі не брав.

До слова, в коментарі «Волинським новинам» Олександр Кралюк назвав своє звільнення безпідставним. Він запевнив, що подасть до суду, якщо наказ набере чинності. Про причини такого тривалого лікарняного він не повідомляв.

Читайте у нас також:  Клієнтський центр Волиньгазу облили смердючою рідиною

Джерело: Перший
Telegram Channel