Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У місті на Волині з'ясовують, чому камери відеоспостереження, встановлені за гроші платників податків, не працюють

В міськраді створили спеціальну комісію, яка вивчить ситуацію.

Фото Pixabay.

У місті на Волині з'ясовують, чому камери відеоспостереження, встановлені за гроші платників податків, не працюють

Обладнання є, проте його обслуговування не проводиться

У Володимир-Волинській міськраді знову оголосили аукціон на обслуговування камер. Попередній тендер ще у березні цього року чомусь відмінили. Закупілю затягнули аж до червня, передає «Буг».

Про нефункціонування камер у Володимирі обранці говорили під час чергової сесії.

Очікувана вартість послуг з обслуговування камер у Володимирі – 105 тисяч гривень.

Як зазначив під час брифінгу 22-го червня мер Ігор Пальонка, комісія з обстеження відеокамер була створена. Вона вивчить договри, підписані з підрядником, який встановлював камери та, якщо там була прописана умова обслуговуваня, то зобов’яже його виконувати домовленості. Але, як зазначив керівник міста він там гарантійних зобов’язань не бачить. Ситуація, звісно, складна, адже камерам три роки, а половина з них не працює.

Читайте також: Горохівчанин по дорозі додому впав на щось гостре й ледь не помер.

Про необхідність оновлення системи відеоспостереження у місті говорять давно, як і про обслуговування камер. Так у березні 2021-го року було оголошено тендер на обслуговування, проте торги тоді відмінили. Як пояснювали – вивчалися наявні технічні умови для того, щоб підрядник вірно зрозумів завдання.

Ще один аукціон має відбутися 23-го червня. Очікувана вартість послуг з обслуговування камер у Володимирі – 105 тисяч гривень.

Telegram Channel