Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Театральному майдані Луцька випускникам вручатимуть медалі

У центрі Луцька відзначатимуть за успіхи у навчанні.

Фото ye.ua.

На Театральному майдані Луцька випускникам вручатимуть медалі

29 червня на Театральному майдані 194 випускників шкіл Луцької територіальної громади відзначать золотими медалями «За високі досягнення у навчанні»

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

194 випускники 11 класів загальноосвітніх закладів громади – претенденти на отримання золотої медалі.

Як повідомила начальниця управління освіти міської ради Зіновія Лещенко, цьогоріч у школах Луцької міської територіальної громади - 31 тисяча 133 випускники.

Зі слів головної освітянки, випустилися, здобувши повну загальну середню освіту, 1549 учнів 11 класів, а по закінченню 9 класу - 2564 учнів. З них 247 дітей закінчили школу з відзнакою.

Зіновія Лещенко розповіла, що 194 випускники 11 класів загальноосвітніх закладів громади – претенденти на отримання золотої медалі.

Високу відзнаку «За високі досягнення у навчанні» вручать найкращим з найкращих 29 червня на Театральному майдані в Луцьку.

Читайте також: Не чекайте 3-х років, поки розговориться – дійте вже: у Луцьку прокладали місточки партнерства лікарі й освітяни.

Telegram Channel