Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кріль-прогнозист виніс свій вердик у матчі Швеція - Польща (Відео, анонс, прогноз)

Конкуренція – страшенна, бо команди розділяє всього одне очко.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Кріль-прогнозист виніс свій вердик у матчі Швеція - Польща (Відео, анонс, прогноз)

Дивимося за можливим майбутнім суперником

У середу, 23 червня, в Санкт-Петербурзі на однойменному стадіоні відбудеться матч третього туру групового раунду чемпіонату Європи з футболу, в якому зіграють національні збірні Швеції та Польщі. Стартовий свисток англійського рефері Майкла Олівера пролунає о 19:00 за київським часом.

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість – наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. Дізнавайтесь переможця цього матчу у нашому відеоексперименті.

Збірна Швеції

Квартет під латинською літерою E також знаходиться в полі пильної уваги з боку уболівальників збірної України, бо переможець цієї групи, якщо все для нас складеться вдало, може стати нашим суперником за 1/8 фіналу. Конкуренція – страшенна, бо команди розділяє всього одне очко, у залежності від займаних позицій. А ось лідер міг би багатьох здивувати по завершенню другого туру. Національна команда Швеції ще не програвала в цій кампанії, але при цьому кількома днями раніше домоглася стратегічно важливого успіху в грі проти Словаччини (1:0), пише Спорт.юа.

Національна команда Швеції ще не програвала в цій кампанії.

Необхідно також відзначити еволюцію команди Янне Андерссона від матчу до матчу. Стартова зустріч проти Іспанії (0:0) навряд чи сподобалася фанатам скандинавської збірної, окрім як своїм результатом. А ось у грі проти словаків шведи виступали в куди більш атакуючій манері. Логічним кроком було б, якби вони продовжили розкриватися в наступальному стилі. Тим більше, нападник туринського «Ювентуса» Деян Кулусевскі якраз повинен устигнути з відновленням до вирішальної гри.

Реклама Google

Збірна Польщі

У наших західних сусідів справи в групі E йдуть вкрай погано. Колектив Паулу Соузи в першій грі проти Словаччини (1:2) мав намір виконати театр одного актора, але Роберт Левандовскі відклав дебютний м'яч на турнірі до матчу з Іспанією (1:1), який не забарився за календарем. У підсумку, перед останнім туром «біло-червоні» мають лише одне набране очко, а їхні перспективи виходу до наступного раунду є дуже туманними. Польща банально не показує футболу навіть рівня того самого товариського матчу проти України (2:0) в недавньому минулому.

Головною інтригою в цьому квартеті для нас є те, хто ж зможе зайняти перший рядок, бо саме ця команда в перспективі може стати одним із наших суперників. І тут варто зауважити, що «кадра» не здатна очолити свій квартет, бо поступилася Словаччині, а ось Швеція виглядала б для команди Андрія Шевченка дійсно подарунком, якщо брати до уваги те, що альтернативою може стати переможець «групи смерті». Перемога Швеції та мінімальна нічия (0:0) або поразка Іспанії в паралельній грі – це лише наші мрії, але щось із цим квартетом E все одно не так на цьому форумі...

Читайте також: Магічна ставка Шевченка: Україна ще зберігає шанси залишитись на Євро-2020

Орієнтовні склади

Швеція: Ольсен – Аугустінссон, Даніельссон, Лінделеф, Люстіг – Форсберг, Екдаль, Ларссон, Кулусевскі – Ісак, Берг.

Польща: Щесни – Рибус, Глик, Давидович, Берешинскі – Кліх, Лінетт, Крихов'як – Зелінскі, Свідерськи – Левандовскі.

Telegram Channel