Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Кріль-прогнозист розібрався з матчем групи смерті Португалія - Франція (Відео, анонс, прогноз)

З Францією Португалії буде дуже складно.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Кріль-прогнозист розібрався з матчем групи смерті Португалія - Франція (Відео, анонс, прогноз)

Цікаве протистояння, де суперники борються за перше місце в групі

У середу, 23 червня, відбудеться матч третього туру групового етапу Євро-2020. Португалія зустрінеться з Францією. Поєдинок в Будапешті розпочнеться о 22:00 за Києвом.

Розв'язка в групі F, де в останньому турі зустрічаються діючі чемпіон Європи проти чемпіона світу. Цікаве протистояння, де суперники борються за перше місце в групі, але кожну з команд влаштує і нічия.

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість – наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. Дізнавайтесь переможця цього матчу у нашому відеоексперименті.

Португалія

Незважаючи на статус чемпіонів Європи, португальці поки не дуже впевнено грають на цьому турнірі. У першому турі підопічні Фернанду Сантуша обіграли Угорщину. З рахунку 3:0 здається, що це була впевнена перемога, але за якістю гри було багато питань. Лише в кінцівці португальці змогли дотиснути суперника і забити багато м'ячів. У другій грі з Німеччиною Португалія почала непогано і повела в рахунку, але потім була фактично знищена і поступилася з рахунком 2:4. Зараз в матчі з Францією команда Португалії не є фаворитом, пише Спорт.юа.

Незважаючи на статус чемпіонів Європи, португальці поки не дуже впевнено грають на цьому турнірі.

Франція

Чемпіони світу стартували на турнірі з упевненої перемоги над збірною Німеччини. Хоча по рахунку було лише 1:0, але Кіліан Мбаппе і компанія повністю домінували над суперником і могли перемагати з більшим рахунком. Здавалося, з кожним туром французи будуть набирати хід, але вже в грі з Угорщиною трапився несподіваний результат. Підопічні Дідьє Дешама поступалися в рахунку і лише у другому таймі змогли відігратися - 1:1. Такий результат трохи спантеличив уболівальників цієї збірної та експертів.

Прогноз

Відповідно до котирувань букмекерів, саме Франція є фаворитом цього протистояння. Не зовсім вдалу гру з Угорщиною можна списати на недооцінку суперника. Зараз же статус опонентів зобов'язує викластися на всі 100. Французи підходять до гри в хорошій формі. Відмінно чемпіонат проводить Поль Погба, який став ключовим гравцем збірної. Ну і не варто забувати Кіліана Мбаппе, він хоч і не забивав голів, але виконує багато роботи. У Португалії не такий серйозний склад та й тренеру команди Сантушу явно не вистачає тактичної гнучкості. З Францією буде дуже складно.

Читайте також: Магічна ставка Шевченка: Україна ще зберігає шанси залишитись на Євро-2020

Орієнтовні склади:

Португалія: Патрісіу - Семеду, Діаш, Пепе, Герреро, Перейра, Санчеш, Фернандеш, Б.Сілва, Роналду, Жота.

Франція: Льоріс - Павар, Варан, Кімпембе, Ернандес, Канте, Погба, Толіссо, Грізманн, Мбаппе, Бензема.

Telegram Channel