Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині підприємство сплатило у державі понад 23 мільйони гривень

Луцьке підприємство сплатило штраф.

Фото epravda.com.ua.

На Волині підприємство сплатило у державі понад 23 мільйони гривень

ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» відшкодував вартість матеріальних цінностей

За активної позиції прокурорів Волинської обласної прокуратури Господарський суд міста Києва задоволив позов Державного агентства резерву України до державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів №2»
про відшкодування вартості матеріальних цінностей державного резерву та стягнення штрафних санкцій в сумі понад 23,6 мільйона гривень за порушення умов зберігання зерна пшениці.

Невиконанням ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» вимог договору було допущено їх нестачу та спричинено цим державі збитки.

Прокуратура, захищаючи інтереси держави, вступила у цю справу у грудні 2018 року, коли позов перебував на розгляді Господарського суду Волинської області, адже невиконанням ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» вимог договору відповідального зберігання матеріальних цінностей державного резерву було допущено неоправдану їх нестачу та спричинено цим державі збитки.

Суд, визнавши обґрунтованими доводи прокуратури щодо наявності підстав для відшкодування вартості матеріальних цінностей, стягнув з відповідача на користь державного бюджету понад 23,6 мільйона гривень.

Читайте також: На Волині підприємство сплатило понад 3,8 млн грн податків та штрафів.

Джерело: Пресслужба прокуратури Волинської області
Telegram Channel