Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Урядовці з представниками туристичної галузі обговорили, як розвивати потенціал Волині

Форум провели у Дубенському замку.

Фото зі сайту tourism.gov.ua.

Урядовці з представниками туристичної галузі обговорили, як розвивати потенціал Волині

Міжрегіональний туристичний форум «Волинь туристична», який відбувся за участю заступниці Міністра культури та інформаційної політики Лариси Петасюк, об‘єднав декілька областей регіону

На форум з'їхалися представники 5 регіонів України, зокрема, Рівненської, Волинської, Тернопільської, Житомирської та Хмельницької областей. 

Як інформує на фейсбук-сторінці голова Держагенства туристичного розвитку Мар'яна Олеськів, на Великій Волині є чимало локацій, які були визнані туристичними «магнітами», це зокрема й Дубенський замок, у якому відбувся форум, і Луцький замок, історико-культурний заповідник «Стародавній Володимир», село Сваловичі, національний парк «Прип’ять-Стохід», Оликцький замок з резиденцією Радзивілів та Шацькі озера.

Потрібно відкрити усі ці місця для інших, і йдеться не лише про українських туристів, але іноземних. Адже безсумнівно кожен знайде тут щось цікаве для себе. Важливо розробити правильну маркетингову стратегію, об'єднати окремі місця у туристичні маршрути та оновити інфраструктуру й тоді люди самі почнуть масово їздити сюди. Волинь має колосальний туристичний потенціал і його потрібно правильно розвивати.

Також розглянули можливість розробки спільних туристичних продуктів Волинського регіону.

Під час заходу обговорили питання об’єднаня історичної спадщини Великої Волині та напрацювання довгострокової стратегії співпраці. Також розглянули можливість розробки спільних туристичних продуктів Волинського регіону. Окрім того, у межах заходу відбулася робота в групах з напрацюванням конкретних кроків.

Telegram Channel