Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Втомилася: Зіновія Лещенко розповіла, чому більше не очолює управління освіти у Луцьку

Зіновія Лещенко кілька років очолювала міське управління освіти.

Фото ІА Волинські новини.

Втомилася: Зіновія Лещенко розповіла, чому більше не очолює управління освіти у Луцьку

Ексочільниця управління освіти Луцької міської ради розповіла, чому не подавала свою кандидатуру на очільника реорганізованого департаменту освіти

Про найближчі плани Зіновія Лещенко розповіла Конкуренту. 

Нагадаємо, нещодавно у Луцькій міській раді ліквідували управління освіти, натомість створивши відповідний департамент. Новий структурний підрозділ очолив директор ліцею №27 та депутат Луцькради Віталій Бондар.

Реклама Google

 Розпорядження про призначення підписав міський голова Ігор Поліщук. У документі йдеться, що Бондар отримав посаду, оскільки став переможцем конкурсу. До того кілька років керівницею луцької освіти була Зіновія Лещенко. 

Освітянка розповіла, що рішення не висувати свою кандидатуру на пост очільниці департаменту була ухвалене на сімейній раді. 

Освітянка розповіла, що рішення не висувати свою кандидатуру на пост очільниці департаменту була ухвалене на сімейній раді. Каже, що не хоче поспішати та ділитися планами, але переконує, що ми обов'язково про них дізнаємося, коли прийде час. 

«Я не готова зараз про це говорити. Поки що беремо паузу в наданні будь-якої інформації і в коментарі будь-якому виданню. Я дуже втомилася. Чесно. У мене дуже багато планів. Вони досить яскраві, абсолютно не затьмарені якимось сумом чи невпевненістю. Але була сімейна рада, є певні плани, але я думаю, що ми з вами до них повернемося, коли вони будуть реалізовуватися в практику», – лаконічно відповіла освітянка.

Читайте також:  У директора Луцькводоканалу народилася двійня

Джерело: ІА Конкурент
Telegram Channel