Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Двоє лучанок увійшли в сотню успішних жінок України

Список «TOP 100 UKRAINIAN BEAUTY SERVICE» не обійшовся без волинянок.

Фото з соціальних мереж.

Двоє лучанок увійшли в сотню успішних жінок України

В рейтинг «TOP–100 UKRAINIAN WOMEN» увійшли блогерка та фотохудожниця Ірина Дяченко та бізнес-леді Анна Рудень

Офіційна церемонія нагородження номінанток нового проекту TOP-100 Ukrainian Women за версією глянцевого журналу TOP.UA відбулося 30-го червня в одному з найфешенебельніших закладів Києва з дуже відповідною до події назвою «Queen». Разом з тим, відбудеться офіційна церемонія нагородження жінок, яких однойменний журнал назвав найуспішнішими та вніс до іменитого списку. Цьогоріч, незмінно, глянець обійшовся без яких-небудь рейтингів чи звань, виокремивши 100 жінок на засадах рівності у площині значущості та успіху.

Топ–100 жінок України. За успіх і досягнення в житті

Серед жінок, що стали медійними представницями проеку TOP-100 Ukrainian Women, опинилисья Соломія Вітвіцька, Оля Цибульська – вона ж знялась для обкладинки спеціального випуску глянцю. Іменитий жіночий список не обійшовся і без українських блогерів-мільйонників. Цього разу проект відзначив Люду з Голлівуду, Валерію Юрченко, фешн-інфлюенсерку Тетяну Кодзаєву.

До цього рейтингу також увійшла керівниця CEO маркетингової агенції «Ruden agency» Анна Рудень. Бізнес-вумен про це повідомила на власній сторінці у фейсбуці.

 

 «Топ–100 жінок України. За успіх і досягнення в житті», - повідомила Анна Рудень та виставила фотографію із урочистостей. На церемонію нагородження лучанка одягнула розкішне плаття від  Олена Сингаєвич, директор весільних салонів «Angelo bianco» та «Елена».

Також у сотню кращих жінок за версією журналу «TOP.UA» потрапила блогерка Ірина Дяченко. 

 

 «Top 100 women Ukraine by topua.magazine !
Я не могла повірити, що це реальність, але прийшло повідомлення і я тут !
Ваше бачення - ваша реальність! Хтось купує, хтось просто працює, та вірю в кожну з Вас! Кожна з нас варта бути в ТОП, бо ми дівчата можемо все ! Люблю», –повідомила вона на своїй інстаграм-сторінці.

Telegram Channel