Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Кріль-прогнозист розсудив чехів і датчан (Відео, анонс, прогноз)

Команди розіграють путівку в півфінал Євро-2020.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Кріль-прогнозист розсудив чехів і датчан (Відео, анонс, прогноз)

В талановитого прогнозиста завжди найточніші прогнози

У суботу в Баку відбудеться передостанній матч 1/4 фіналу Євро-2020 - Чехія зіграє з Данією. Цю пару можна назвати найбільш несподіваною на цій стадії - по суті, це єдина пара, де немає жодної збірної, яка б перед стартом турніру входила до когорти топ-фаворитів.

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість – наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. Дізнавайтесь переможця цього матчу у нашому відеоексперименті.

Чехія

Збірна Чехії може пробитися в півфінал Євро вперше з 2004 року, коли чудова команда Павела Недведа і Яна Коллера в овертаймі програла майбутнім чемпіонам, Греції. Нинішня чеська команда не настільки сильна за іменами, але на груповому етапі залишила дуже непогане враження. Та й свій лідер є - Патрік Шик, який зараз йде другим у бомбардирських перегонах Євро-2020 з 4 голами, і при цьому є автором, напевно, найкрасивішого голу турніру - його розкішний удар з центру поля в матчі з Шотландією забути складно, пише Спорт.юа.

Незважаючи на гарний виступ на груповому етапі, навряд чи хтось всерйоз ставив на Чехію в матчі 1/8 фіналу проти Нідерландів.

Незважаючи на гарний виступ на груповому етапі, навряд чи хтось всерйоз ставив на Чехію в матчі 1/8 фіналу проти Нідерландів. Однак саме команда Ярослава Шилгави вийшла в чвертьфінал. Так, чехи провели дуже гідний матч, але дуже сильно їм допоміг Маттейс Де Лігт, який залишив Нідерланди в меншості майже на весь другий тайм. Чехія блискуче скористалася таким подарунком і продовжила боротьбу на турнірі.

Данія

Виступ збірної Данії на Євро-2020 - це історія неймовірних злетів і падінь. Для підопічних Каспера Юльмана турнір розпочався з кошмару імені Крістіана Еріксена. У цьому шоковому стані датчани програли Фінляндії, хоча до тієї самої ситуації володіли тотальною ігровою перевагою. У матчі зі збірною Бельгії данцям також не пощастило: навіть без свого лідера вони видали дуже сильний матч, особливо першу його половину, проте знову залишилися без очок.

Реклама Google

Однак після цього доля почала віддавати підопічним Юльмана борги. Перемоги 4:1 над Росією і 3 очок вистачило для виходу з групи. А тепер сітка плей-оф для Данії складається легше, ніж для будь-якої іншої збірної на турнірі. В 1/8 фіналу данці катком пройшлися по збірній Уельсу - 4:0. У чвертьфіналі на них чекає Чехія, в матчі проти якої скандинави також будуть в ролі фаворита.

Для Данії вихід в півфінал також може стати історичною подією. Після тріумфального Євро-1992 данці лише одного разу пробивалися до плей-оф - у 2004 році, коли зіграли скандальні 2:2 зі Швецією і залишили за бортом збірну Італії. Після цього на стадії чвертьфіналу Данія була розгромлена 3:0 не ким іншим, як збірною Чехії - відмінний шанс взяти реванш.

Читайте також: Англія може змінити тактику на матч з Україною

Прогноз

При всій повазі до збірної Чехії, її вихід в чвертьфінал - вже стрибок вище голови, і продовжити боротьбу на турнірі їй буде складно. Данія - заслужений фаворит матчу, і ми вважаємо, що данці здобудуть перемогу в основний час. Коефіцієнт - 2,16.

Чехия: Вацлік - Цоуфал, Челустка, Калас, Кадержабек - Голеш, Соучек, Масопуст, Барак, Шевчик - Шик

Дания: Шмейхель - Вестергор, К'єр, Крістенсен, Меле - Ділейні, Хейб'єрг, Стрюгер-Ларсен - Брейтвейт, Дольберг, Дамсгор

Telegram Channel