Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волинь з Афону приїхали православні ченці і паломники (Фото)

Священнослужителі провели спільну молитву.

Фото з фейсбук-сторінки Чернецтво Волині.

На Волинь з Афону приїхали православні ченці і паломники (Фото)

Жидичинський Свято-Миколаївський монастир приймає багато паломників з різних куточків України та навіть з-за кордону

До монастиря приїздять учні недільних шкіл Волинської єпархії, учні, студенти та віряни різного віку, інформують на фейсбук-сторінці Чернецтво Волині

Днями насельники Свято-Миколаївського монастиря приймали закордонних гостей. У Жидичин, що у Луцькому районі приїхали ченці з Афону та Батьківщини Вселенського патріарха Варфоломія острова Імврос.

Після тривалої розлуки, бути разом перед Св. Престолом це щастя і відчуття причетності до повноти вселенського Православ'я.

«Щиро радіємо спільній молитві з афонським другом Жидичинського монастиря, ієродияконом Хризостомом. Як завжди все без пафосу і офіціозу. Після тривалої розлуки, бути разом перед Св. Престолом це щастя і відчуття причетності до повноти вселенського Православ'я. Також раді знайомству з односельцем вселенського патріарха Варфоломія Іоякимом», - йдеться у дописі.

Реклама Google

А нещодавно в обителі гостювали учні недільної школи сіл Розваж, Холоневичів, старшокласники Волинського наукового ліцею, паломники з Рожищенщини, Тернопільської області.

 
 
 
 

 

 
Telegram Channel