Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Помер славнозвісний кінорежисер

Йому було 82 роки.

Фото glavcom.ua.

Помер славнозвісний кінорежисер

Оскароносець Володимир Меньшов пішов з життя через коронавірус

Кінорежисер, народний артист РРФСР Володимир Меньшов помер на 82-му році життя від коронавірусу, повідомив кіноконцерн «Мосфільм», передає «Інтерфакс-Україна».

«Кіноконцерн «Мосфільм» і сім'я Володимира Меньшова із сумом повідомляють, що сьогодні Володимир Валентинович пішов із життя. Видатний радянський і російський кінорежисер, актор, сценарист, продюсер, член правління «Мосфільму» помер від наслідків коронавірусної інфекції на 82-му році», - йдеться в повідомленні.

Помер від наслідків коронавірусної інфекції на 82-му році.

Читайте також: «Русскій мір» - це не якийсь там «русскій ведмідь», а це фільми «Свати» і «Папік» - Порошенко

Володимир Меньшов - народний артист РРФСР (1989), лауреат Державної премії СРСР (1981), Державної премії РРФСР імені Н. К. Крупської (1978) і премії Американської кіноакадемії «Оскар» (у номінації «Найкращий фільм іноземною мовою») за фільм «Москва сльозам не вірить».

Інтернетвидання glavcom.ua раніше повідомляло, що режисер стрічки «Москва сльозам не вірить» Володимир Меньшов ще у 2017 році передав 1 мільйон рублів для терористів «ДНР». Він згодом підтвердив цю інформаацію. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/rezhiser-filmu-moskva-slozam-ne-virit-volodimir-menshov-pomer-vid-koronavirusu-766923.html

Telegram Channel